Supykdė ant vejos paliktas BMW: per tą vežimą negalima dirbti

  • Teksto dydis:

Socialiame tinkle „Facebook“ užvirė arši diskusija dėl Studentų miestelyje pastatyto BMW automobilio. Pastatą tvarkantys darbininkai piktinosi, kad per tokius vairuotojus jie negali dirbti.

Feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“ pasirodė balto BMW markės automobilio nuotrauka ir griežtas prašymas jį patraukti nuo Studentų gatvės 50-ojo pastato sienos, mat automobilis trukdo statybininkams atlikti remonto darbus.

„Per tavo vežimą darbai nevyksta. Turi 10 min. patraukti“, – rašė vienas internautas, darbininkų paprašytas viešai paieškoti BMW savininko.

Ilgai laukti nereikėjo ir grupėje užvirė arši diskusija. Dauguma internautų tikino, kad toks BMW vairuotojo elgesys netinkamas ir neturėtų savo transporto priemonės palikinėti bet kur.

„Prisiperka čia lavonų.. Mėto kur papuola“, – kritikavo Arminas.

„Kai pažiūri, tai tik naglesnį lukštą nusiperka ir smegenys suskystėja“, – taip pat vairuotojo elgesį komentavo Indrė.

Kiti grupės nariai siūlė nedelsti, skambinti Bendruoju pagalbos telefonu ir ten papasakoti apie susidariusią situaciją.

„Iškvieti policininkus, suranda šeimininką, išrašo baudą, nes ant žalios vejos pastatė“, – į pareigūnus kreiptis siūlė Lina.

Dar kiti pastebėjo, kad per pastatytą BMW, į universitetą atvykę dėstytojai neturi nei kur dviračių pastatyti. Dar keli internautai tikino, kad laukia istorijos atomazgos, nes įdomu, ar vairuotojas gaus baudą, ar spės automobilį patraukti iki kol atvyks pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Adas

Adas portretas
Tik pats bukiausias gali šitaip parkuoti automobili, todėl nėra apie ką kalbeti

Aš+

Aš+ portretas
Nesuprantu kam kelti tokį širšalą, kad net į žiniasklaidą dėti tokias info. Imi ir paskambini į policiją. Ji atvyksta, pasižiūri ir savo duomenų bazėj randa savininką. Būna, kad užtenka tik skambučio ir matyt dispečerė suranda savininką ir jam paskambinus informuoja, kad patrauktų mašiną. O jei pvz policija atvyksta, ji išrašo ir baudą, bei mašina būna patraukta. Viskas paprasta ir užtrunka max 2 valandas. Būna, kad ir greitai randa.

Audronis

Audronis portretas
Siap tai jei statybininkai dirba, tai darbo vieta turi buti aptverta??? Kiek suprantu dabar tai nemadinga. Tai tegul ir nedirba jei nesugeba normaliai dirbti. Jei vaikai begios ir ant ju tei statybininkai ka nors uzmes tai vaikai bus kalti ???
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių