Sukurtas žemėlapis: galima pamatyti visus mieste vykdomus projektus

  • Teksto dydis:

Nuo šiol visi kauniečiai ir miesto svečiai galės naudotis interaktyviu vystomų projektų žemėlapiu. Jame pateikta informacija apie Kaune vykdomas statybas, remontuojamas kelio atkarpas bei pagrindinė informacija apie konkrečius projektus.

Interaktyvus Kauno žemėlapis leis lengviau susigaudyti, kokie darbai šiuo metu mieste atliekami, kada juos planuojama baigti.

„Šis žemėlapis sukurtas ne savivaldybės iniciatyva, todėl apie šio projekto idėją, veikimo principus jums daugiau gali papasakoti šio projekto kūrėjai. Kaunas, savo ruožtu, taip pat viešina didžiausius miesto projektus ir pagrindinius pokyčius Kaune specialiai tam sukurtoje platformoje auga.kaunas.lt. Tad ši privati iniciatyva yra dar vienas patogus ir patrauklus būdas vaizdžiai pateikti visus šiuo metu vykdomus statybų bei infrastruktūros projektus viename žemėlapyje. Miestas stengsis citify.eu projekto autoriams pateikti visą šviežiausius duomenis, kad vartotojai žemėlapyje nuolat matytų atnaujintą, aktualią informaciją“, – komentavo Kauno miesto mero pavaduotojas Andrius Palionis.

Skatiname tiek gyventojus, tiek įmones prisidėti savo medžiaga bei pastebėjimais apie konkrečius projektus.

Naujojo projektų žemėlapio kūrėjai tikina, kad ši platforma leis patogiai stebėti, kas vyksta mieste. „Bendradarbiaudami su gyventojais, statytojų asociacijomis, valstybinėmis ir savivaldos institucijomis surenkame informaciją ir siekiame jos tikslumo. Skatiname tiek gyventojus, tiek įmones prisidėti savo medžiaga bei pastebėjimais apie konkrečius projektus. Todėl projektų žemėlapis su bendrine informacija lieka atviras visiems“, – rašoma projekto pristatyme.

Tai rodo, kad apie pokyčius mieste galės informaciją pateikti bet kuris gyventojams. Tikimasi, kad tai padės kurti tinklą bei skleisti naujienas apie Kauno pokyčius.

Kauno projektų žemėlapį galima rasti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

UFFO

UFFO portretas
cia skirta tam kuris sake jog kaune gyventoju toliau mazeja 2019 01 01 286754 2019 12 31 289380 teisingai mazeja... :D

kaimietukui vardu paulius

kaimietukui vardu paulius portretas
vaikeliuk,jei neseniai atsikėlei i Kauną gyventi,tai bent pasidomėk apie Areną ,Mkaitį,apie socdemus,pastačiusius tą tualetą.....beje tas godus diedukas padėjo išteisnti tuos 6 statytojus,o iš valstybės jiems priteista suma du kart viršija to šikinyko kainą....dar tas plikas godus diedukas savo imyžui(savireklamai) kiekvienais metais iš miesto biudžeto ,skiria suma didesne už 4 auksinių šikinykų kainą.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai ten dar tik projektuojama ar jau vyksta darbai ? O ar tie projektai bus tvarūs, su kokiom įžvalgom ir vizijom ar misijom ?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių