Sugyventinės sūnų prievartavusiam 50-mečiui – 8 metai nelaisvės

Ketvirtadienį Kauno apygardos teisme paskelbtas nuosprendis 51 metų kauniečiui A.S., kuris kaltintas mažamečių asmenų seksualiniu prievartavimu ir tvirkinimu. Teismas už tai jam skyrė aštuonerių metų laisvės atėmimo bausmę.

Išsituokęs, vidurinio išsilavinimo A.S. teistas už tai, kad pasinaudodamas bejėgiška nukentėjusiųjų būkle dėl jų mažametystės, 2010 metų birželio–rugpjūčio mėnesiais seksualiai prievartavo savo sugyventinės sūnų (4 nusikalstamos veikos), o 2010 metų rudenį tvirkino jo draugą (1 nusikalstama veika), pranešė teismas.

Kaltinamasis kaltės nepripažino, teigė, kad nukentėjusieji jį apkalba. Tačiau A.S. kaltė buvo įrodyta byloje surinktais ir teisiamojo posėdžio metu ištirtais įrodymais: nukentėjusiųjų ir liudytojų parodymais, specialistų išvadomis. Kaltinamojo atsakomybę lengvinančių ir sunkinančių aplinkybių nenustatyta.

Nuosprendis per 20 dienų nuo jo paskelbimo gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui per Kauno apygardos teismą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gebelsas

gebelsas portretas
manyciau idiotas.... gi reikejo laizyti.... uz laizyma nebaudziama...

raimundas

raimundas portretas
Blefas , Lietuvoje nera pedofilu ir but negali :-)))

bachuras

bachuras portretas
nors nei per televizija nei spaudoje neatskleidziama pedofilo asmenybe,bet jis yra gerai zinomas ir jau i zona bus pasiusta maliava,taigi bachurai ruoskites priimti gaidi
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių