Sporto iššūkį priėmė šimtai kauniečių

  • Teksto dydis:

Keturios valandos liejamo prakaito funkcinėje, zumbos, bokso ir jogos treniruotėje. Pradėjus maloniai šildant saulei, užbaigus lyjant lietui.  Tokius išgyvenimus patyrė pora šimtų S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro organizuoto nemokamo „Sporto iššūkio“ dalyvių.

„Po šeštadienio nerimavome, kad treniruotę gali tekti perkelti į sporto halę. Vis dėlto sekmadienį dienos pradžioje oras buvo puikus treniruotėms. Po kiekvienos treniruotės darėsi vis vėsiau ir dalyviams buvo nuo to tik gaiviau. Smagu matyti, kad į renginį susirinko gausus būrys dalyvių. Dalis jų atvyko dėl keleto pasirinktų treniruočių, bet net daugiau nei pusė įveikė visas keturias treniruotes. Renginys tikrai pasisekė ir galime drąsiai sakyti, kad sekmadienį Kaunas rinkosi sportuoti“, –pasakojo S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro vadovas Giedrius Bielskus.

Susirinkę dalyviai treniruočių dieną pradėjo visą kūną išjudinančia funkcine treniruote, kurią vedė sveikatingumo klubo „Impuls“ trenerė Inga Mačiulytė. Išsijudinę ir pailsėję dalyviai sujudo šokio ritmu, projekto „Judėk sveikai“ trenerės Karolinos Budrytės vedamu zumbos ritmu.

Po jų laukė daug kam naujiena tapusios bokso treniruotės su pasaulio čempionato bronzos prizininku ir „Daugirdas gym“ treneriu Daugirdu Šemiotu.

„Malonu išlysti iš sporto salės ir treniruotes vesti erdviame stadione. Čia susirinko daug puikiai nusiteikusių žmonių. Nors vieniems pratimai gal atrodė ir sunkesni, bet visi sąžiningai dirbo ir stengėsi. Prieš treniruotes klausiau jų, ar nenori eiti į sporto salę, po stogu, bet nieko lietus negąsdino ir visi nusprendė treniruotis stadione“, – pasakojo bokso treneris.

Pasak trenerio, po renginio sulaukė ir ne vienos užklausos, kur dar būtų galima boksuotis.

Treniruočių dieną užbaigė Kauno jogos studijos vadovo Vyčio Zabulėno vedama jogos treniruotė.

Viso renginio metu žmonių eilė buvo nusidriekusi iki nemokamai atliekamų išsamių kūno masės analizės bei funkcinės laikysenos testų. Juos rengė sporto klubo „Gym+“ specialistai, kurie kiekvienam norinčiajam atsakydavo ir į įvairius dominančius klausimus, pasidalindavo patarimais.

„Smagu, kad sulaukėme daug puikių atsiliepimų ir viso renginio metu vyravo labai draugiška atmosfera. Jei kam nesisekdavo, kiti dalyviai paragindavo, nusišypsodavo. Buvo labai jauku. Renginiu patenkinti ir čia dalyvavę treneriai. Jiems išlįsti iš sporto klubų patalpų į erdvų stadioną taip pat buvo šventė, kaip ir renginyje dalyvavusiems žmonėms“, – pasakojo G. Bielskus.

Šiuo renginiu S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro organizuojami renginiai nesibaigia. Visi kauniečiai kviečiami į nemokamas „Judėk sveikai“ projekto treniruotes. Rugsėjo 3 d. laukia jau šeštasis „Ąžuolyno bėgimas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių