Skrybėlėtoms damoms – ir ugnies šou

Sekmadienį VDU Kauno botanikos sodas virto skrybėlėtų damų oaze. Šis galvos apdangalas buvo vienas pagrindinių čia vykusios Aleksoto šventės "Grafo gimtadienis" akcentų. Šventės dalyviai buvo kviečiami atvykti dvariškai pasipuošę. Į kvietimą aktyviausiai atsiliepė moterys. Skrybėlėtas ir kostiumuotas buvo vos vienas kitas vyras, tačiau taip pasipuošusieji atrodė tikrai šventiškai.

Visoms damoms ir kitiems pusei tūkstančio svečių, atvykusių iš viso Kauno ir toliau, šventinę nuotaiką iš pradžių kūrė Kauno pučiamųjų instrumentų orkestras "Ąžuolynas". Buvo surengtos nemokamos dvariškos vaišės.

Koks grafo gimtadienis be paties grafo ir jo gyvenimo draugės? Aleksoto grafą Juozą Godlevskį įkūnijęs solistas Juozas Janušaitis, o grafienę – dainininkė Rūta Morozovaitė iš karto prisistatė su muzikine dovana. Pats grafas simbolinio gimtadienio proga taip pat sulaukė daugybės dovanų. Jos krito ir iš dangaus. Kauno skraidūnų klubas iš dangaus nuleido šampano butelį. Tiesa, jis kritimo neatlaikė, bet aleksotiškiai ir kiti šventės dalyviai virš jų galvų dangų raižiusią skraidyklę palydėjo plojimais ir rankų mostais.

Vieni susirinkusieji labiau kreipė dėmesį į damų aprėdus, kiti pozavo prie senovinių automobilių, treti mieliau klausėsi ar net trypė kartu su grojusiais, dainavusiais ansambliais, šokusiais kolektyvais ir laukė šventės kulminacijos – grupės "Rondo" koncerto ir šokio su ugnimi studijos "Ugnies valdovai" pasirodymo.

Vaikams taip pat netrūko užsiėmimų. Jų laukė estafetės bei įvairūs žaidimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LIUKS!

LIUKS! portretas
Viena dama 1 nuotraukoje maciau....va, tik reklamos renginiui truko-matomai nemokamai, PONAMS UZ DYKA, LIAUDZIAI REIKIA MOKETI....(kad netrukdytu varguoliai turciams ! )

Rašyta ir apie Panemunės šventę!!!!

Rašyta ir apie Panemunės šventę!!!! portretas
Po penkerių metų Panemunė minės 500-ąsias metines. „Tada švęsime dvi savaites“, – juokdamasis šiandien žadėjo Panemunės bendruomenės pirmininkas Gediminas Žukauskas. Nors šventė „Šv. Rokas Panemunėje“ rengiama jubiliejinį 10 kartą, tačiau šį kartą panemuniškiai apsiribojo tradiciniu dviejų dienų šventimu. Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.lt/naujienos/kaunas/miesto-pulsas/nemokamas-spa-ant-nemuno-kranto-644199#ixzz3E1ANbh1O

Panemunė

Panemunė portretas
Labai šaunu,kad taip gerai aprašomas Aleksotas.Matomai.gera šventė buvo.Aleksotiškiams pagarba. Gaila ,kad Rugpjūčio mėnesį Panemunė šventė 455 metų jubiliejų,buvu didžiulė švenetė su tūkstančiais dalyvių.Tačiau apie tai nebuvo net žodeliu užsiminta. Matomai mes ne Kauniečiai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių