Savanorių apygardoje pergalę švenčia Laisvės partijos atstovas M. Matijošaitis

Pakartotiniame balsavime Savanorių apygardos rinkėjai buvo mažiausiai aktyvūs, lyginant su kitomis Kauno apygardomis. Todėl Vyriausioji rinkimų komisija bene greičiausiai iš Kauno suskaičiavo rinkimų balsus.

Antrame ture varžėsi TS-LKD partijos atstovas Paulius Lukševičius, pirmame ture surinkęs 24,55 proc. balsų, bei Laisvės partijos atstovas Marius Matijošaitis, spalio 11-ąją surinkęs 16,25 proc. balsų. Šis kandidatas buvo vienintelis Laisvės partijos atstovas, patekęs į antrąjį turą Kauno mieste.

Šį kartą kauniečiai nusprendė, jog Savanorių apygardos Seimo nario mandatas atitenka Laisvės partijai, kuri Savanorių apygardoje delegavo M.Matijošaitį. Jis antrame ture surinko 51,13 proc. balsų.

P.Lukševičius kovojo tikrai atkakliai ir atsiliko nedideliu balsų skaičiumi. Už šį kandidatą balsavo 48,87 proc. rinkimo teisę turinčių rinkėjų.

Prieš šiuos rinkimus politologai nekartą viešumoje pasisakė, kad už M.Matijošaitį gali balsuoti tie, kurie galvoja, kad jis yra Kauno mero Visvaldo Matijošaičio giminė. Tačiau pats M.Matijošaitis yra sakęs, kad su Kauno miesto vadovu jokių ryšių neturi ir tai tėra tik pavardės sutapimas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marius Matijošaitis

Marius Matijošaitis portretas
Morkau, 15min žurnalistė padarė teksto suvedimo klaidą, kurią vėliau mano pačio prašymu ištaisė, nes ir man būtent tai užkliuvo skaitant. Būtų buvę kitaip jei būtų publikuotas audio įrašas, o ne perrašoma. Vienaip ar kitaip, esu heteroseksualus, bet pasisakau už civilinės partnerystės įstatymą. Tai sutinka su LR konstitucinio teismo išvada, popiežiaus požiūriu ir progresyvių vakarų valstybių praktika. O dėl pavardės... Na, šį straipsnį Jūs skaitėt, tačiau Kauno dienos, Delfi, 15min, LRT ir kitų straipsnius iškart po pirmojo turo kažkodėl neskaitėt. Nei dar prieš pirmąjį turą: Kauno diena bei Kas vyksta Kaune apie tai informavo. Visuomenė buvo informuota apie tai, kad neturiu ryšio su Kauno meru. Tačiau ačiū Jums už balsą ir pasitikėjimą. Patikėkit, žmogaus teisės ir Kauno žmonės bus atstovaujami tvirtai.

Morkus

Morkus portretas
Balsavau uz sita pilieti ir dar viena balsuotoja suagitavau turedamas mintyje,kad tai Kauno mero sunus.Ziauriai apsigavau,nedelsdamas atbalsuociau,manau kad ir daug tokiu kaip as buvo,nes vyresnio amziaus rinkejai nelandziojo po biografijas ir balsavo uz mero sunu.Is duoto interviu 15 min puslapiui suabejojau isrinktojo lytine orientacija,jei dar ir gejus,tai jau virsune visko,kaip man gyvenime tokio apsizioplinimo rinkimuose nera buve..Matysim ka tas zmogus nuveiks apygardos labui ,o kad jie su kompanija iteisins partnerystes istatyma ir dar kazka,tai reiskia veda Lietuva,kaip ir kitos europos valstybes i issigimima.Apie Sadoma ir Homora esat girdeje,gal virusas ir yra dievo siustas,isnaikinti issigimimus,paleistuvystes ir pan.

Cia dar klausimas,ar nesusijęs

Cia dar klausimas,ar nesusijęs portretas
Su Matijošaičiu... Opiumas liaudžiai...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių