Šalia mokyklos – pavojų keliantys metaliniai strypai

Prasidėjus naujiems mokslo metams kauniečiai perspėja, kad ne visur aplink mokyklas yra saugu. Štai ties Viktoro Kuprevičiaus progimnazija esantis šaligatvis ypač prastos būklės, o už išsikišusių metalinių strypų kliūva žmonės.

Į "Kauno dienos" redakciją parašė susirūpinusi kaunietė Janina ir nurodė, kad ties V.Kuprevičiaus progimnazija, kuri įsikūrusi Kovo 11-osios g. 94, šaligatviai yra ypač pavojingi. Ne tik ji, bet ir kiti jau spėjo nusibalnoti kelius ir rankas, kai užkliuvo už styrančių metalo konstrukcijų.

"Ypač netvarkingi ir keliantys pavojų sveikatai, o gal net gyvybei, yra šaligatviai prie V.Kuprevičiaus progimnazijos. Šaligatviai visai suirę, metalinės konstrukcijos išlindusios. Aš pati prieš kelias dienas pargriuvau ir susižalojau. Po kelių dienų mačiau, kaip pagyvenusi moteris taip pat pargriuvo", – problemą dėstyti pradėjo moteris.

Tokie šaligatviai kelia pavojų ne tik suaugusiems, bet ir vaikams.

Ji baiminosi, kad prasidėjus mokslo metams, nelaimių šioje vietoje tik padaugės. Kaunietė viliasi, jog miesto savivaldybės atstovai į tai atkreips dėmesį ir sutvarkys šaligatvį.

"Tokie šaligatviai kelia pavojų ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Norisi tikėti, kad mūsų Kauno savivaldybė pasirūpins, kad būtų bent jau nupjautos pavojingai išlindusios metalinės konstrukcijos", – pažymėjo ponia Janina.

"Kauno diena" pasidomėjo, ar minėtas šaligatvis įtrauktas į tvarkomų vietų sąrašus, ar čia ruošiamasi pakloti naują dangą. Gavome atsakymą, kad pavojingi metaliniai strypai bus pašalinti. Tiesa, kol kas neaišku, kada tiksliai bus paklota nauja danga.

"Norime padėkoti neabejingiems kauniečiams, pranešusiems apie pavojingą vietą. Artimiausiu metu kyšantys strypai bus pašalinti, vėliau bus sutvarkytas ir pats šaligatvis", – dienraščiui komentavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darbo Veteranas

Darbo Veteranas portretas
Tą tarybinį broką dar tarybiniais metais regėjome . Apie 1970-----1985 metus gelžbetonio gamykla dirbo labai tarybiškai .

lal

lal portretas
Dainavos rajone kone kiekvienam kieme tokius šaligatvius rasi. Einant nuo Pramonės pr, link Pasakos darželio irgi tokie kraupūs gelžgaliai kyšo

Tik dabar?

Tik dabar? portretas
Tie strypai ten buvo ir prieš 27 metus
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių