Rotušės aikštėje šėlo krepšinio sirgaliai

Kamuolys apvalus, bet trenerį reikia keisti – taip prieš lietuvių ir ispanų susitikimą Rotušės aikštėje susirinkę kalbėjo krepšinio aistruoliai. Likus keliolikai minučių iki lemtingos dvikovos, Kauno Rotušės aikštėje virė tikros aistros.

Kauniečiai iš kuprinių traukė trispalves, ant aikštės grindinio tiesė miegmaišius, už krepšininkų sėkmę kėlė kavos puodelį. Kiti striukės rankovėje bandė meistriškai paslėpti ir alaus butelį.

„Šį kartą tikrai turime laimėti. Pradžia nebloga", – nepataikytu priešininku baudų metimu džiaugėsi studentas Vaidas.

Kamuoliui nuo lanko atšokus antrą kartą, aistringasis sirgalius pašoko nuo žemės ir drauge su likusiais fanais varžovų nesėkmę palydėjo gausiomis ovacijomis. Pirmojo kėlinio metu švieslentėje džiugią žinią skelbiantis rezultatas aistruoliams suteikė vilties panašų tempą palaikyti ne tik antrame kėlinyje, bet ir visų rungtynių metu.

„Turim paklupdyti ispanus, bet tai nereiškia, kad R. Butautas pelnė mūsų simpatijas", - negailestingai kalbėjo aistruoliai, netrukus vėl skandavę Lietuvos vardą.

Krepšinio virusas - visagalis. Juo užsikrėtė pro šalį važiavę dviratininkai, mamos su vaikais, pamokas baigę moksleiviai ir net policijos pareigūnai. Pastarieji gi matė tik Rotušės centre pakabintą ekraną, o ne aplink išgėrinėjančius jaunuolius.


Šiame straipsnyje: teobusas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių