Ringaudų seniūnijos administracija dirbs Akademijoje

Ringaudų seniūnijos administracija iš Noreikiškių kaimo Šiltnamių g. 1 antradienį, spalio 3 d., persikėlė į naujas patalpas Akademijos miestelyje Studentų g. 3.

Laikinoji seniūnė ir kiti darbuotojai įsikūrė tame pačiame Aleksandro Stulginskio universiteto bendrabutyje, kuriame veikia vaikų darželis. Į seniūnijos patalpas yra atskiras įėjimas iš kiemo pusės.

Pasak laikinosios Ringaudų seniūnės Rasos Šilienės, iš senųjų patalpų reikėjo išsikraustyti, nes baigėsi nuomos sutartis. „Noreikiškėse Šiltnamių g. 1 esantis pastatas priklauso juridiniam asmeniui, bendrovei „Ermena“. Baigėsi nuomos sutartis, dėl to mums teko išsikraustyti“, – kraustymosi priežastį paaiškino R.Šilienė. Pasako jos, bendrovė anksčiau buvo pratęsusi nuomos sutartį pusei metų. „Bet tame pastate viskas sena: ne tik patalpos kapitaliai neremontuojamos – ir elektros instaliacija sena“, – užsiminė laikinoji seniūnė.

Paklausta, ar į patalpas ne Ringaudų, o Akademijos seniūnijoje persikraustoma laikinai, R.Šilienė užsiminė: „Tiksliai negaliu pasakyti. Gal kada ir į Ringaudus persikraustysim, jei prie Ringaudų daugiafunkcio centro iškils priestatas. O kol kas mūsų kabinetai bus Akademijos seniūnijoje.“ Tai – ne vienintelis atvejis Kauno rajono savivaldybėje, kai vienos seniūnijos administracija įsikuria kitos seniūnijos teritorijoje. Vilkijos apylinkių seniūno darbo kabinetas yra Vilkijoje, Garliavos apylinkių – Garliavoje.

Patalpos, kuriose nuo šiol dirbs seniūnijos darbuotojai bus truputį mažesnės nei Šiltnamių g. 1. Anot laikinosios seniūnės, jie turės keturis kabinetus, kurie bus šviesesni, jaukesni, šiltesni.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AAS

AAS portretas
Tai kad ir pati rajono savivaldybės administracija emigravusi į Kauno miestą, nors seniai galėjo grįžti namo, į kurią nors rajono gyvenvietę.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių