Radvilėnų plente bus saugiau?

  • Teksto dydis:

Staigiais posūkiais ir stačiu šlaitu pasižyminčiame Radvilėnų plente įrengti apsauginiai kelio atitvarai. Kelininkai link Lietuvos zoologijos sodo vinguriuojančioje gatvėje sumontavo 700 metrų ilgio iš cinkuoto plieno pagamintus atitvarus.

„Ši gatvė pasižymi staigiais posūkiais ir dažnais eismo įvykiais. Šioje vietoje įrengti atitvarai išspręs nemažai problemų“, – vylėsi Kauno mero pavaduotojas Povilas Mačiulis.

Apsauginiai atitvarai įrengti dešinėje ir kairėje gatvės pusėse. Už miesto ūkį atsakingi specialistai tikino, jog analogiškų priemonių planuojama imtis ir kitose pavojingose Kauno gatvėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rūpinasi

rūpinasi portretas
tik važiuotais, o kur šaligatvis, kaip ta gatve praeiti? tikri feraristai...

nieko nesuprantu

nieko nesuprantu portretas
o tai ar buvo kas nulekes ten nuo skardzio? ka tie atitvarai duos jei ten dazniausios avarijos kai kazkas isvaziuoja i priespriesine juosta

serž

serž portretas
Protinga būtų, jei leidžiantys nuo kalno Baršausko gatve-artėjant prie Radvilėnų g-vės sankryžos pirmos eilės eismas būtų tik į dešinę/t,y į Radvilėnų g-vę. Tuo atveju automobiliai važiuojantys nuo kalno Radvilėnų g-ve laisviau galėtų sukti į dešinę/į Tunelio g-vę/ nesukeldami pavojaus važiuojantiems Baršausko g-ve į Tunelio g-vę. Ta sankryža labai pavojinga...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių