Prieš Velykas į Kauną sugrįžo žiema

Žiema vis dar nenori užleisti vietos pavasariui. Ketvirtadienio vakarą, kaip ir prognozavo sinoptikai,  Kaune ėmė kristi snaigės.

Truputį snigo ir naktį iš ketvirtadienio į penktadienį. Plonas baltas patalas nuklojo šaligatvius ir daugiabučių kiemus, juose stovinčius lengvuosius automobilius.

Sniegas išliko ir mokyklų stadionuose, parkuose ant žolės, o ant gatvių nukritusios snaigės tuoj pat ištirpo.

Balta spalva pasipuošė Kalniečių parko tvenkinyje dar neištirpęs ledas, kuriuo ketvirtadienio dieną, rizikuodami įlūžti,  dar vaikščiojo vaikai.

Naktį besidžiaugiančiais sniegu Kalniečiu mikrorajone nesimatė.  Per pusvalandį nuo 2 val. iki 2.30 val. nesutikau nė vieno žmogaus. 

Pernai panašiu laiku, balandžio 2-ąją, Kaune buvo 22 laipsniai šilumos, o Panemunės pliaže keliolika miestiečių atidarė deginimosi sezoną. Tiesa, šilta buvo tik vieną dieną. Netrukus vėl atšalo, o balandžio 16-ąją, Velykų rytą, prabudę kauniečiai gerokai nustebo – vaizdas už lango priminė Kalėdas. Sniego tada iškrito gerokai daugiau nei dabar, juo buvo aplipę visi medžiai, nuklotos gatvės, pastatai, automobiliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senis velykinis

senis velykinis portretas
tai ar pamiršot,kad VELYKOS jau buvo rudenį,o dabar švęskit Kalėdas nes yra sniego,jei nežinot kas kada jūsų bėdos cha,cha,cha...

sachara

sachara portretas
jo sildo kaip beprociai, lauke + o namuose +25 ,neimanoma miegoti...

lijopardas

lijopardas portretas
Ačiū miarui ir partijai !
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių