Po gatvės remonto – gyventojų skundai

Geresnės žinios, nei tai, kad mieste bus tvarkomos gatvės, kauniečiui turbūt nėra. Tačiau ima pyktis, kai gatvėje, kuri pagaliau sulaukė remonto, darbai atliekami ne iki galo.

„Radvilėnų plentas buvo remontuojamas vasarą, tačiau iki galo taip ir liko nesutvarkytas“, – portalui kaunodiena.lt skundėsi Nijolė Sakalauskaitė.

Moters teigimu, čia jau mėnuo nevyksta jokie darbai, tačiau ant šaligatvių palikti ankstesnės asfalto dangos luitai, žemių kalnai. Maža to – gatvėje ne visur sudėti šaligatviai, po lietaus gyventojams tenka bristi per balas.

„Šaligatviai sutvarkyti nuo Vydūno alėjos iki Šviesos gatvės, taip pat nuo K. Petrausko g. iki J. Basanavičiaus g., o likusi atkarpa palikta tokia pati, kaip ir buvo. Žmonės eina į bažnyčią, griuvinėja, kliuvinėja. Kreipiausi visur: į miesto savivaldybę, seniūniją. Visi nusiplauna rankas, niekas nenori tvarkyti“, – pasakojo Radvilėnų plente gyvenanti N. Sakalauskaitė.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis nustebo išgirdęs šį skundą.

„Pirmą kartą girdžiu tokią informaciją. Rangovai visus gatvės tiesimo ir šaligatvių tvarkymo darbus jau yra baigę“, – tvirtino valdininkas.

Anot A. Pakalniškio, tame ruože neseniai darbavosi bendrovės „Kauno vandenys“ darbininkai.

„Nenoriu nieko kaltinti, tačiau jeigu jie paliko iškastas žemes, privalo viską sutvarkyti“, – sakė valdininkas, pažadėjęs išsiaiškinti, kas kaltas dėl netvarkos.

Radvilėnų plento rekonstrukcija prasidėjo birželio pradžioje, o buvo baigta rugpjūčio viduryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vieškelis

vieškelis portretas
yvenam šalia, labai džiaugiamės pakesta gatvės danga, bet kad XXI amžiuje padarytų gatvę be bortelių - neįtikėtina. Šalia esančia Basanavičiaus alėją sutvarkė puikiai, puse Radvilėnų plento taip pat, bet pusę paliko kaip užmisčio kelią - į purvą pakelęse pripylė žvyto ir paliko, borteliai sudėti tik parkavmo aikįtelėse, tai dabar visas tas purvas iš kelkraščių, kuruose statomos mašinos jau išklampotas, suneštass ant asfalto... na jei remontas būtų aliktas1932 tai kaip ir normaliai atrodytų, netgi sakyčiau pagal tuos laikus tiesiog prabandiai bet juk nuo tokių laikų jau 80 metų praėjo tai galima būtų ir šiuolaikiškai sutvarkyt... tai čia tik bordiurams taikoma:) visa kita - tikrai puikiai sutvarkyta.

mindaugas

mindaugas portretas
Viskas ten gerai, neturi prie ko kabinėtis. Yra kitų gatvių kurias greičiau remontuoti reikia. Ateis laikas bus ir bardiūrai...

gal

gal portretas
gal likusios medziagos panaudotos nutiesti saligatvius i kieno nors kiema?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių