Pakaunėje užregistruotas 100-asis šiais metais naujagimis

  • Teksto dydis:

Kauno rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 100-asis šiais metais naujagimis – Pijus Pikčiūnas. Sausio 19-ąją gimęs berniukas – Karmėlavoje gyvenančių Jūratės ir Antano pirmagimis.

Jauniausiu šeimos nariu džiaugiasi ir Jūratės tėvai, Kauno rajono savivaldybės tarybos narys Jonas Mačiulis su žmona Maryte. Jūratės brolis, žymus krepšininkas Jonas Mačiulis, su žmona Agne augina tris dukras: Kamilę, Klaudiją ir Kotryną.

Iš kelių patinkančių variantų Jūratė ir Antanas savo atžalai išrinko Pijaus vardą. Jis trumpas, be to, šventas.

Iki vaiko gimimo Jūratė dirbo kelionių agentūroje verslo skyriaus pardavimų vadove. Dėl pandemijos darbų tempas buvo gerokai sulėtėjęs, tačiau gimęs sūnus gyvenimą pripildė naujomis spalvomis.

Pijaus tėtis Antanas Pikčiūnas yra gydytojas.

Mažyliui ir tėvams įteiktos tradicinės Kauno rajono savivaldybės dovanos: kūdikio kraitelis su būtiniausiais reikmenimis mažyliui auginti ir knyga „Atrastas neatrastas Kauno rajonas“ su mero Valerijaus Makūno linkėjimais.

„Kraitelyje radome daug daiktų, kurių dar neturėjome. Smagu, kad nereikės papildomai pirkti. Visos dovanos kokybiškos ir draugiškos gamtai“, – šypsojosi berniuko mama. Ją nustebino ir tai, kad kraitelio dėžutę galima panaudoti kaip lopšį.

Moteris tvirtino, kad kai tik bus galima, šeima keliaus –  pirmiausiai po Lietuvą, po to norėtų aplankyti ir kitas šalis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių