Nuo antradienio Kaune pradeda veikti LSMU Kauno ligoninė

Nuo antradienio Kaune pradeda veikti LSMU Kauno ligoninė, į kurią reorganizuojama Kauno klinikinė ligoninė ir prie jos prijungiama Respublikinė Kauno ligoninė.

LSMU Kauno ligoninei vadovaus Kauno klinikinės ligoninės generalinis direktorius Albinas Naudžiūnas. Respublikinės Kauno ligoninės generalinė direktorė Diana Žaliaduonytė taps naujosios ligoninės direktore medicinai, BNS informavo Kauno klinikinės ligoninės atstovas spaudai Saulius Tvirbutas.

Reorganizacija, kurią patvirtino ligoninių dalininkės – Sveikatos apsaugos ministerija ir Lietuvos sveikatos mokslų universitetas (LSMU), siekiama pagerinti gydymo paslaugų kokybę.

Pasak S. Tvirbuto, pacientai dėl reorganizacijos nuo antradienio jokių pokyčių nepatirs.

Po reorganizacijos naujojoje įstaigoje planuojami administraciniai pokyčiai, bus suvienodintas darbo užmokestis abiejose įstaigose.

Po reorganizacijos Kaune veiks dvi ligoninės: LSMU Kauno klinikos bei naujoji LSMU Kauno ligoninė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Medeina

Medeina portretas
Tai kokia čia ligoninė? Buvo 3 ligoninė, 2 ligoninė. Viskas aišku. O dabar kur ji randasi? Galima aiškiai suformuoti, kad žmonės suprastų. Ar taip supinti tendencingai, kad niekas nesuprastų. Ir kas įsiklausys į komentuojančiųjų nuomonę. Ar komentarai tik dėl komentarų.

Klausimas

Klausimas portretas
Kurioje ES savivaldybėje rasite tiek daktarų, ligoninės lovų ir tokius gyventojų sveikatos rodiklius? Kokios išlaidos, o naudą miestui?

Vilma

Vilma  portretas
Laba diena Susijungusių ligoninių adresas turi būti skelbiamas.Pagal artimiausią gyvenamą vietą turėtų būti gydomi pacientai ,sujungus dvi ligonines į vieną. Kitas atvejas -korupcija !
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių