Neeilinis vaizdas degalinėje: užfiksavo eilę šarvuočių

Kaunietis Vaidotas pasidalijo išskirtine vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuota, kaip šarvuočiams degalinėje pila kurą. Vyras tikino, kad tokį vaizdą pamatysi ne kasdien.

Penktadienį kaunietis Vaidotas lankėsi Alytuje ir „Neste“ degalinėje pamatė tai, ko tikrai nesitikėjo išvysti. Eilė šarvuočių buvo išsirikiavę prie kuro kolonėlių ir pylėsi degalus. Toje degalinėje degalų kaina buvo virš euro už litrą, o vienam tankui reikia apie 360 litrų.

Kol keli tankai pildėsi kuro bakus, į degalinę atvyko dar vienas šarvuotis. Kareiviams, žinoma, tai įprasta diena, tačiau tankus įamžinęs vyras su malonumu stebėjo šį procesą.

„Tokio vaizdo tikrai kasdien nepamatysi“, – vaido įraše kalbėjo kaunietis.

Vaidotas dar kareivių paklausinėjo, kiek kilometrų šarvuotis galės nuvažiuoti su pilnu degalų baku. Kareiviai tikino, kad poligone 180 litrų užtenka maždaug 100 kilometrų.

Kaunietis vaizdo įrašu pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“, tad internautai pradėjo juokauti, kad šiandien galioja 5 centų nuolaida degalams, todėl visus šarvuočius ir atvarė į degalinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Feliksas

Feliksas portretas
Supistos Leningrado prostitutes,supista kariuomene

darius

darius portretas
tai lietuva neturi benzinvezio, kad tankus su viksrais varineja kuro isipilti?

Art

Art portretas
Tai kame čia pointas? Ar kad šarvuočiai naudoja standartinį kurą, ar kad pagaliau naudojasi ne Lukoilo paslaugom?! Ar kad kuras čia po eurą, ar kad daug naudoja?
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių