Pareigūnai nusitaikė į lakstūnus: vienas jų mieste skriejo 100 km/val. greičiu

  • Teksto dydis:

Antradienį nuo ankstaus ryto pareigūnai Kaune fiksavo greitį, kuriuo važiavo vairuotojai. Vienas jų didžiausią leistiną greitį mieste viršijo beveik dvigubai – 47 km/val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos vadas Ramūnas Kemzūra portalui kauno.diena.lt teigė, kad greičio viršijamas neretai baigiasi liūdnai ir skausmingai, tampa nelaimių priežastimi, nors eismo sąlygos kol kas dar pakankamai geros.

Pasak pareigūno, nuo 6.30 val. iki 10 val. ryto prasižengusiųjų sąraše jau buvo 14 vairuotojų. Nors didžiausias dėmesys skiriamas greičio kontrolei, tačiau, pasak R. Kemzūros, pasitaikė ir vienas vairuotojas, kuris perėjoje nepraleido pėsčiojo.

„Reido tikslas – ne bausti vairuotojus, o priminti, kad laikytųsi taisyklių, kad labiau saugotų save ir kitus eismo dalyvius. Privalome lėtinti greitį“, – kalbėjo kuopos vadas. Jo turimais duomenimis, vien per spalį Kauno mieste įvyko 92 avarijos, kurių metu buvo sužaloti žmonės.

„Stebime situaciją ir matome, kad netrūksta vairuotojų, kurie nesilaiko leistino greičio, o važiuoja ženkliai didesniu. Dėl šios priežasties ir organizuojamos tokios prevencinės priemonės“, – kalbėjo R. Kemzūra.

Greitis sustiprintomis pajėgomis šiandien iki pat vidurnakčio ir naktį bus fiksuojamas įvairiose visų Kauno mikrorajonų vietose. Per visą priemonės laiką  šiam tikslui patruliuos šeši policijos ekipažai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To pritariu

To pritariu portretas
Prie ko čia meras?..

Pritariu

Pritariu portretas
Seniai laikas tuos žudikus su auto prisausti,šaunuolis meras.

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul žiuri kurie ant 20km važiuoja ir avarines situacijas bei eismo spustis kelia.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių