„Kitokie pasikalbėjimai“ atidaro vasaros terasą

„CBet muzikos kiemo“ atidarymas su „Kitokiais pasikalbėjimais“ ir triguba humoro doze – M. Katleris kalbins komikus Marką ir Viktorą.

Dar visai neseniai kartu su atlikėja Monika Liu braukęs prakaitą Kauno lofto „Gargaras“ viduje, komikas Mantas Katleris pagaliau įkvėps gryno oro. Lengviau atsipūs ir vėlyvo vakaro pokalbių šou „Kitokie pasikalbėjimai“ grimerės.  

„Keliamės į lauką, tiksliau – į naująją vasaros terasą „CBet muzikos kiemas“, – laidos sumanytojas ir prodiuseris Mantas Bertulis miestiečius kvietė nepraleisti naujosios erdvės atidarymo ir pasikalbėjimų su ypatingu duetu, nenusileidžiančiu Livetos ir Petro, Buko ir Bukesnio, Suopio ir Rambyno, Boni ir Klaido tandemams.  M. Bertulis juokavo, kad pokalbių šou svečiai buvo ir klapčiukai, ir studentai, ir mokytojai, ir pusbroliai, ir dar bala žino kas, o štai „Kitokių pasikalbėjimų“ minkštasuoliuose jie niekada nesėdėjo.  

„Taigi, pasitikite komikus Marką ir Viktorą“, – paskutinio birželio ketvirtadienio vakaro intrigą atskleidė M. Bertulis.  

Mantas Bertulis/Organizatorių nuotr.

Muzikinės pertraukos metu susirinkusiesiems koncertuos  grupė „Sisters on Wire“. Vakaro svečių skrandžiais pasirūpins terasoje rankinius stabdžius užtraukę maisto vagonėliai. 

Raudondvario pl.101 įsikūrusi vasaros terasa visų lauks nuo 18 val. Pokalbių pradžią M. Katleris skelbs 20.00 val. Tuo pat metu įsijungti tiesioginę transliaciją kviečiami ir portalo kauno.diena.lt skaitytojai.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų karo kurstymas, propoganda. Stagnacija partizanai banditai tautos atmintyje, kol gyva bus tauta ir laisvės troškimas. partizanų kovos. laisvės galėjo trokšti tik banditai arba psichiniai ligoniai. sistema demaskavo pati save. kurgi ne- tai palaima, o nepriklausomybės troškimas- na kas kita kaip liguistas kliedesys. Veikė Lietuvos teise, vardu, slėpdami, teisybę. LR Kauno vpk, D. Žukauskas, M. Baršys.G. Žaliagiris, A. Venckus, V. Adamkus, A. Kubilius. Š. Jonušas, Pilipavičius, E. Žigutis. Miknienė J. Raudeliūnienė, Levinskienė, Sakalaitė, Valaitis, , G. Petrauskas, p. Mačiulis, A. Palionis, M. Jurgutis, V. Matijošaitis, R. Simkautytė-Kundrauskė, H. Daktaras, G. Gelčys. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių