Kauno vakcinavimo centras tris dienas nedirbs, nes nebeturi vakcinų

Kauno vakcinavimo centras savaitgalį ir ateinantį pirmadienį nedirbs, nes jau išskiepijo visas gautas vakcinas.

„Pagal mūsų pajėgumus, gaunamas vakcinos kiekis yra tikrai nepakankamas ir mes sekmadieniais neturime galimybės dirbti pagal kiekius, bet ir pirmadienį šios savaitės vakcinavimo centras nebedirbo. Taip pat planuojame, kad nei šį savaitgalį, nei pirmadienį taip pat vakcinavimo centras negalės dirbti, nes pabaigiame turimas vakcinas“, – BNS penktadienį sakė Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Paulius Keras.

Pabaigiame turimas vakcinas.

Statistikos departamento skelbiamais ketvirtadienio duomenimis, Kaunas iki šiol yra gavęs 116 tūkst. 556 vakcinos dozes ir sunaudojęs 111 tūkst. 945.

Pasak P. Kero, kitą savaitę planuojamas gauti vakcinų kiekis taip pat nebus pakankamas pilnoms vakcinavimo apimtims užtikrinti.

„Kitą savaitę planuojame, kad vakcinų kiekis gaunamas nebus labai didelis, tai taip pat, tikėtina, kad ateinančios savaitės penktadieniui, šeštadieniui ir sekmadieniui gali ir pritrūkti vakcinos“, – kalbėjo jis.

Antradienį ir trečiadienį Kaune pirmąja doze paskiepyta atitinkamai 2,8 ir 2,3 tūkst. žmonių.

Penktadienio duomenimis, šalyje šiuo metu kol kas nepanaudotos 55 tūkst. 692 vakcinos dozės.

Pirmadienį savivaldybė tikisi sulaukti naujos „Pfizer-BioNTech“ vakcinos siuntos ir tęsti skiepijimą antradienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

EGLE

EGLE portretas
Idomu kur dingsta tos vakcinos, kad uzsiregistraves net negali gauti. Specialiai registruojiesi po darbo valandu, kad nereiktu atsiprasyt is darbo. Bet atejes savo laiku, net truputi anksciau vakcinos negauni. Tai kam tas vakcinavimas. lt reikalingas, jeigu dirbama bet kaip

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko baisaus,Šimonytė iš tų,kurie atsisakė,prigraibys vakcinų,ir visa banda gaus skiepų,na gal nemaišys vakcinų,o vakcinuos kai jų turės ,ir nesilaikys gamintojų rekomendacijų,nes taip taupiau gaunasi.O jei kam bus blogai,tai su vakcinavimu nebus susiję.Na,tautiečiai laikykitės,gerai maitinkitės,nes tik nuo jūsų pačių priklauso baigtis.

Spaliukas

Spaliukas portretas
Per savaitgali visi Astra bus perklijuotos etiketes i pfaizeri delto stabdo nespeja Lipdyt.....
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių