Kauno taryba keliauja atostogauti: į posėdžius sugrįš tik rudenį

Antradienį Kauno taryba rinkosi į paskutinį šio pusmečio posėdį. 

Liepos 19-osios tarybos posėdis prasidėjo iškilmingais apdovanojimais. Šį kartą pagerbti gabiausi Kauno mokiniai, iš brandos egzaminų surinkę daugiausiai šimtukų. Taip pat padėkota ir mokytojams, kurie savo mokiniams padėjo eiti mokslo keliu ir pasiekti geriausių rezultatų.

Paskutiniame vasaros Kauno tarybos posėdyje svarstyta apie pusšimtis klausimų, kuriuos tarybos nariai įveikė per maždaug pusantros valandos. Politikai aptarė, kaip paspartinti kauniečių prisijungimą prie centrinės nuotekų bei geriamojo vandens tiekimo sistemos. Taip pat nuspręsta keisti kelių švietimo įstaigų pavadinimai, miesto žinion paimtos Šančių kareivinės. Kaip įprasta, didžiąją dalį klausimų sudarė nekilnojamojo turto pardavimo klausimai.

Lėktuvu paskraidykit, su parašiutu iššokit, pajauskit gyvenimo malonumą.

Tiesa, paskutinį šio pusmečio tarybos posėdį lydėjo ir tylusis jaunimo protestas. Penki jaunuoliai tarybos posėdžio metu laikė plakatus, raginančius atkreipti dėmesį į Rusijoje vis dar vykdomą „Vičiūnų“ verslą. Meras Visvaldas Matijošaitis po posėdžio piketuojantiems jaunuoliams priminė, kad protestuoti galima prie savivaldybės pastato, o ne jo viduje. Opozicija taip pat siūlė į darbotvarkę įtraukti rezoliuciją dėl mero ir jo šeimos verslo pasitraukimo iš Rusijos, tačiau šis siūlymas buvo atmestas, o rezoliucija įgarsinta posėdžio pabaigoje.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

„Dar kartą visiems noriu padėkoti. Noriu priminti, kad šeštadienį S.Dariaus ir S.Gireno aerodrome vyks aviacijos šventė. Lėktuvu paskraidykit, su parašiutu iššokit, pajauskit gyvenimo malonumą“, – tarybos nariams palinkėjo Kauno vadovas.

Kitas tarybos posėdis bus tik rudenį, rugsėjo 13 dieną. Tada dabar Kauno politikai turės beveik du mėnesius atostogų. Žinoma, komitetų posėdžiai vis dar vyks, tačiau paprastai jų vasaros metu būna gerokai mažiau, tad tarybos nariai turės pakankamai laiko pailsėti, pakeliauti ir pasiruošti rudens sesijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jaučiu , kad

jaučiu , kad portretas
pienas ir varškė dar labiau pabrangs .............. atostogaudami centų neskaičiuoja

nu

nu portretas
teisingai, aš irgi susirinkes visus 'otkatus' varyčiau atostogauti iki kitu metu:)

Kaunas

Kaunas portretas
Prasidės savivalė Kauno mieste.Kaip savivaldybė atostogauja,tai žmonės užsiima savivalę.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių