Kauno paplūdimiuose darbo dieną karaliauja pensininkai

Vasariški orai į Kauno paplūdimius priviliojo būrį miestiečių, pasiilgusių saulės vonių ir maudynių.

Darbo dienos vidurdienį prie vandens atsipalaiduoti gali ne kiekvienas – trečiadienį Kauno marių paplūdimyje Pažaislyje rankšluosčius ant smėlio daugiausiai tiesė pensininkai arba šiuo metu atostogaujantys laimingieji.

Vis dėlto, nors šiandien termometrų stulpelis šovė iki 26 laipsnių šilumos, įlįsti į šaltą vandenį išdrįso ne visi čia atėjusieji. Vienas drąsuolių buvo kaunietis Antanas Mažrimas.

„Žiemą vanduo būna šaltas, o šiandien puikus“, – išlipęs į krantą sakė pusamžis vyras. Jis pasakojo maudynių sezoną pradėjęs jau seniai.

Dauguma kalbintų poilsiautojų tvirtino, kad per ilgą žiemą pasiilgo saulės, todėl jiems norisi bent kelias valandas pabūti gamtoje.

„Gyvenu vienas, neturiu ką veikti. Paplūdimyje prasiblaškau, pasilepinu saule. Pensininkai juk neturiu kitokių pramogų“, – smagiai nusiteikęs kalbėjo Vytautas Vaitkus.

Marijonas ir Vitalija Sipavičiai į šį paplūdimį atvažiuoja kasdien, nes gyvena šalia.

„Nuvažiuoju į kapus, o tada į paplūdimį. Džiaugiamės, kad čia pastatė lauko treniruoklius. Kol dar negalime maudytis, bent jau pasportuojam“, – teigė M. Sipavičius.

Grupelė bendradarbių prie Kauno marių užsuko papietauti – atsivežė picų ir sulčių.

„Dirbame vienoje įmonėje, pabodo tos pačios kavinės, be to, toks geras oras, tai ir sugalvojome atvažiuoti čia papietauti“, – sakė jie.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ispanijos

Ispanijos portretas
papludimiuose karaliauja voketijos pensinikai.......

jurgis

jurgis  portretas
kam jus fotkinas ta siukslyna ,ar nieko neturit .

viciunia

viciunia portretas
Straipsnis:iš tuščio i kiaura.Kai šuniukas neturi ka veikti jis ki.......s laižo.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių