Kauno klinikoms pradeda vadovauti naujas direktorius

Nuo liepos 1 d. Kauno klinikų generalinio direktoriaus pareigas pradėjo eiti prof. habil. dr. Renaldas Jurkevičius.

Sveikatos apsaugos ministro Vytenio Povilo Andriukaičio įsakymu, konkursą laimėjęs prof. R. Jurkevičius į šias pareigas priimtas penkerių metų kadencijai. Vadovaujantis Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) statutu ir LSMU Senate įvykusio balsavimo rezultatais, profesorius išrinktas naujuoju LSMU prorektoriumi klinikinei medicinai.

Iki šiol prof. R. Jurkevičius buvo LSMU prorektorius studijoms, LSMU ligoninės Kauno klinikų Kardiologijos klinikos Echokardiografijos sektoriaus vadovas.

Kauno klinikoms nuo 1995 metų vadovavo Juozas Pundzius. Pagal naują tvarką gydymo įstaigų vadovai gali būti renkami tik 5 metų kadencijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip portretas
Gerb. daktaras J.Punzius gales daugiau laiko skirti operacijoms, nes jis yra tikrai talentingas chirurgas.

ja

ja portretas
gal ir talentingas as jo nepazistu, bet kad sedi direktoriaus poste per amziu amzius tai faktas. Laikas uzleisti vieta kitam, juolab kad jo vadovaujomose klinikose nuolat per ziniasklaida nuskamba is neigiamos puses.

grupiokas

grupiokas portretas
Kada garsu Krikscionisku gimdymo namu direktoriu Kestuti Stankara perinks. Buves 3 ligonines direktorius, o pries tai KMI parengiamojo kurso dekanas Stanislovas Gentvilis uz si vistos smegeneles turinti daktara medicinos instituta baige. Amzinatilse Julija Brazauskiene per savo buvusi vyra Prezidenta Brazauska sita analfabeta i Krikscionisku gimdymo namu direktorius paskyre (Julija ir Stankaro mama buvo artimos drauges, berots klasiokes). Rasa Babiliute, Krikscionisku gimdymo namu akuserinio skyriaus vedeja, saziningai ir sunkiu darbu uzsidirbo sias pareigas. Istisus sesis metus pries kiekviena sesija kruosciai ant popieriuku analfabetui Stankarui paruosdavo spargalkes (destytojai Kestuciui leisdavo nusirasyneti, nes budavo paprasyti S. Gentvilio).
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių