Kauno gimtadienio proga – nemokamas parkavimas

  • Teksto dydis:

Nuo ankstyvo ryto netilo bendrovės „Kauno automobilių stovėjimo aikštelės“ telefonai. Susirūpinę kauniečiai ir miesto svečiai tikslinosi – kas atsitiko, kad nepriimamas mokestis.

Už automobilio stovėjimą mobiliuoju telefonu norėjusius susimokėti žmones operatorius informuodavo, kad mokestis nepriimtas.

Paskambinus bendrovei nurodytu telefonu kauniečius pasiekė maloni žinia, kad tris Hanzos šventės dienas parkavimas visame mieste nieko nekainuoja.

Savaitgaliais Kaune ir taip nereikėdavo mokėti mokesčio, tad iš tikrųjų dovanojama viena nemokama diena.

„Viena diena metuose, kai nebaudžiama už nesumokėtą automobilio stovėjimo laiką“, - bendrovės vadovas Justas Limanauskas patvirtino, kad telefonas įmonėje netyla dar iki pietų.

Kaunas švenčia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RIOMERIO G-VE

RIOMERIO  G-VE portretas
ESAM DAINAVOS POLILINIKOS ELITAS -GYVENAM CIA JAU 50 METU- NORIME SOCIALINES MIR SEIMYNINES PAGALBOS IS KAUNO DAINAVOS POLIKLINIKOS GYDYTOJU=TIKIMES,KAD TEJUS NAUJAM VADOVUI KAKIBISAI BIUS SKLANDZIAI APLANKYTOS MICKEVICIUTES,ADAMONENENES,,STATKEVICIENS SEIMOS APYLINKES DEL KIURIU KIBISNIKOVAS SU EVREIKA- LIETUVAI TIK GERI NES .

Mes

Mes portretas
Riomerio gatvės gyventojai taip pat laukiam šventės,kada bus pagaliau baigti želdinimo darbai,kurie labai jau vangiai atliekami .Prasidėjo intensyviai,o dabar jau savaitė,kai niekas neatlieka sodinimo darbų.Jau atsibodo ta betvarkė.Pradeda ir neužbaigia,štai taip Kaunas tvarkosi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių