„Kauno dienos“ prenumeratoriams – tūkstantis knygų ir unikalus istorinis leidinys

70 metų jubiliejų švenčiantis skaitomiausias dienraštis Kauno regione "Kauno diena" tūkstantinei prenumeratorių auditorijai ir prie jos norintiems prisijungti būsimiems nuolatiniams skaitytojams siūlo išskirtinę prenumeratos akciją 2017 m.

Dinamiška istorija

Septyniasdešimtmetį švenčiantis laikraštis yra užsitarnavęs skaitytojų simpatijas ir pasitikėjimą. Nuolat atsinaujinanti "Kauno diena" yra skaitomiausias laikraštis Kauno regione.

Šešis kartus per savaitę pasirodančio dienraščio puslapiuose –  dinamiška miesto ir šalies įvykių analizė, sveikatos aktualijos, sporto naujienų apžvalga, daug dėmesio skiriama ir profesionaliam menui.

"Ši prenumeratos akcija sutapta su 70-uoju "Kauno dienos" gimtadieniu. Peržvelgęs senus dienraščio puslapius, pagauni mintį, negi taip kažkada buvo. "Kauno diena" – miesto istorijos metraštis. Dienraštis kasmet keičiasi, tačiau nepamirštamos ir tradicijos", – sako "Kauno dienos" vyr. redaktorius Arūnas Andriuškevičius.

Nuo šio pirmadienio – itin palankus metas tapti "Kauno dienos" prenumeratoriais. Jais tapusieji 2017 m. šešis kartus per savaitę  gaus ne tik įdomų laikraštį su specializuotais priedais, bet ir bendrovės leidžiamus žurnalus: "Sveikata", "Verslas. Lyderiai", "Vasaros gidas".

Pirmajam tūkstančiui naujų dienraščio 2017 m. prenumeratorių padovanosime po knygą. Bus galima rinktis iš Leonardo Gutausko "Fragmentų", Romo Gudaičio "Invazijos į Prahą", Vytauto Girdzijausko "Danguje kitaip".

Unikali dovana

Jau pasirodė unikalus istorinis leidinys "Kauno diena – 70 metų", kuris 2017 m. prenumeratos akcijos dalyviams atiteks nemokamai.

Šiame leidinyje mėginama bent iš dalies apžvelgti 70 metų dienraščio istoriją, kuri glaudžiai persipynusi su Kauno raida,  kauniečių gyvenimais. Leidinys iliustruotas ir kauniečių atsiųstomis istorinėmis nuotraukomis.

Skaitytojų laukia interviu su buvusiais dienraščio vadovais, fotografais, kitais darbuotojais. Žurnalo kūrėjai rado ir pakalbino "Kauno dienos" pavadinimo krikštamotę, tuomet buvusią vos vienuolikos metų kaunietę.

Prenumeratoriams šis leidinys nemokamas, o visi kiti jį galės įsigyti kioskuose "Kauno spauda" ir "Pegaso" knygyne, esančiame Laisvės al. 75.

Specializuoti priedai

"Kauno rajono diena" – kiekvieną pirmadienį išeinantis "Kauno dienos" priedas, orientuotas į Kauno rajono gyventojų aktualijas. Besidomintieji savo kūno gerove ir medicinos naujovėmis labiausiai laukia antradienio, kai kartu su dienraščiu pasirodo priedas "Sveikata".

Trečiadieniais laikraštį papildo "Ratai", ketvirtadieniais – "Šeimos diena". Šiame priede – kauniečių šeimų portretai ir specialistų komentarai, kaip išlaikyti tarpusavio darną.

Penktadienį – solidi meno dozė priede "Santaka", šeštadienį pasirodo priedai "Sportas" ir "Aukštyn žemyn". Pastarajame įspūdžiai iš įsimintinų kelionių, įkvepiančios gyvenimo istorijos, grožio pamokos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nustebau

nustebau portretas
ar dar yra prenumeruojančių kaunadienį?

Kauniete

Kauniete portretas
Dziaugiuosi, kad "Kauno diena" turtina turini ir jau si sestadieni gavau dienrasti net 40 puslapiu! Aciu redakcijai uz unikalius ir aktialius skaitinius :)

pamastymui

pamastymui portretas
Kuo toliau tuo greiciau perskaitau "Kauno Diena"negalvokit kad as vis greiciau ismokstu skaityti ,ogi nebera ka skaityti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių