Kauniečiai verslą gelbsti gamindami pertvaras ir stovus

  • Teksto dydis:

Per dešimtmetį išauginusi platų klientų ratą ir subūrusi profesionalių darbuotojų kolektyvą kauniečiai „ADGO Reklama“ per karantiną ne tik išlaikė visas darbo vietas, bet dar ir padeda kitiems verslams, įstaigoms.

Kai buvo paskelbtas karantinas, nenuostabu, kad klientų užsakymai beveik sustojo. Teko bandyti persiorientuoti, kas pavyko labai greitai. Nuspręsta klientams padėti įgyvendinti karantino reikalavimus. Iš pradžių pradėjo gaminti skaidrias apsaugines pertvaras, kasos atskyrimus, kurie skiria pardavėją nuo kliento.

„Pirmieji klientai dėl pertvarų į mus kreipėsi vos paskelbus apie karantiną. Pavyzdžiui, vaistinėms, degalinėms nereikėjo nutraukti veiklos, tačiau jos turėjo įgyvendinti privalomus nurodymus dėl klientų aptarnavimo vietų įrengimo. Supratome, kad galime būti labai naudingi šiuo visiems sunkiu laikotarpiu“, – sakė  „ADGO Reklamos“ komercijos direktorė Vidmantė Blaževičiūtė.

Bendrovė taip pat pradėjo gaminti daugiafunkcinius stovus, prie kurių gali būti tvirtinamas dezinfekcinio skysčio dozatorius, vienkartinių pirštinių dėklas. Prie stovo tvirtinamas informacinis rėmelis, kreipimuisi į klientus įdėti, privalomai informacijai dėl koronaviruso pateikti.

Pertvaros privalomos visoms įstaigoms, kuriose aptarnaujami klientai. Taip pat būtina klientams pateikti jiems matomoje vietoje nemažai informacijos, susijusios su apribojimais, nurodymais dėl koronaviruso.

Stovai – aukšti, gerai pastebimi, jais patogu naudotis. Jie pravers ir pasibaigus karantinui. Nuėmus dezinfekcinio skysčio laikiklį, patvarus, bet lengvas stovas puikiai tiks įvairioms reikmėms ir ne karantino metu.

Apsauginės pertvaros, kasos atskyrimai apsaugos nuo tiesioginio klientų kontakto, sukuria fizinę apsaugą skleisti virusą ir padeda saugiau jaustis darbuotojams.

Pertvaros pagaminamos per dvi darbo dienas, esant labai skubiam poreikiui – per dieną. 

Stovus galima atsiimti per tris-keturias darbo dienas. Terminai ilgesni nei norėtųsi bendrovei, nes karantino metu sudėtingesnis nei įprastai medžiagų pristatymas.

Organinio stiklo „ADGO Reklamos“ pertvaros – lengvai sumontuojamos. Stovai – iš aliuminio su stabiliu metaliniu pagrindu. Užsakymo skaičius nuo 1vnt. Priimami užsakymai standartiniams gaminiams ir pagal individualų užsakymą.

Paklausūs ir grindų lipdukai, klientams padedantys susiorientuoti, kokio atstumo turi laikytis stovėdami eilėje.

„Kol kas verčiamės su tiek darbuotojų, kiek turime, tačiau matome, kad teks ieškotis ir daugiau“, – sakė V. Blaževičiūtė, įvertinusi vis didėjantį užsakymų kiekį.

Šiuo metu bendrovė teikia visas paslaugas ir gamina visus gaminius kaip ir iki karantino, tačiau paklausiausi yra naujieji gaminiai – minėtos pertvaros ir stovai.

Iki karantino „ADGO Reklama“ iš daugybės savo specializuotų paslaugų ir gaminių daugiausiai užsakymų sulaukdavo dėl didelių reklamos gaminių gamybos: iškabų, kainų pilonų degalinėms, reklaminių pilonai kitų sričių įmonėms. 

Tarp bendrovės klientų, pavyzdžiui, degalinių tinklai „Jozita“ ir „Skulas“, bendrovės „Bitė Lietuva“, „Douglas LT“, „Sanitex“ ir kt.

Dėl informacijos ir užsakymų galima kreiptis šiais kontaktais:

Tel.: +370 (630) 23 990

El. paštu.: reklama@adgo.lt

Visą paslaugų ir gaminių sąrašą bei gaminių pavyzdžių rasite https://www.adgo.lt/.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
Tik vakcina padės.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių