Draugystės parke rinkosi šeimos: „Kaunas Pride“ eitynės kelia daug aistrų ir priešpriešos

  • Teksto dydis:

Šeimų organizacijos šeštadienį kvietė kartu švęsti Šeimų bendrystės dieną. Kauno Draugystės parke miesto gyventojai ir svečiai, ypač šeimos, buvo kviečiamos į bendrystės dieną, kurioje daugiausiai dėmesio buvo skiriama šeimoms ir vaikams bei įvairių šeimų organizacijų prisistatymui.

Anot renginio organizatorių, „Kaunas Pride“ eitynės kelia daug aistrų ir priešpriešos. Šeimų bendrystės organizatoriai mano, kad šiuo sumaišties metu ypač svarbu telktis, skleisti ramybę ir šviesą. Todėl, siekiant išvengti dar didesnio visuomenės skaldymo, šeimos buvo kviečiamos taikiam pasibuvimui kartu.

Vyko įvairių šeimų organizacijų bei jų šeimoms teikiamų paslaugų mugė. Buvo numatyta daug įvairių veiklų vaikams ir šeimoms: muilo burbulų pūtimas, dailės užsiėmimai, įvairūs rankdarbiai, bendradarbiavimą skatinantys žaidimai šeimoms, kryžiažodžių turnyras ir kita veikla.

Šeimos iš Kauno ir kitų miestų buvo kviečiamos atvykti, įsitraukti į veiklas, sužinoti daugiau apie įvairias organizacijas ir taip išgyventi šeimų bendrystę ir džiaugsmą.

Renginį organizavo Nacionalinė šeimų ir tėvų asociacija, kartu su partneriais: Lietuvos tėvų forumu, Kauno miesto savivaldybės šeimos taryba, sąjunga „Vardan šeimos“, VšĮ Šeimų centras „Būkime kartu“.


Šiame straipsnyje: Šeimų dienašeimos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Liudvika

Liudvika  portretas
Tiems teisininkams yra svarbi lbgt ištvirkavimai negu normalių šeimų diena.Tai klausimas lieka labai įdomus ,,ar jie yra iš lbgt ištvirkėlių klano? Ar jie gali būti sąžiningai dirbantys teisininkai? Visuomenė nekenčia tų lbgt ištvirkėlių,bet jie vos keli šimtai mums nori diktuoti.O tai rusų tautybės asmenys vadovauja šiai lbgt ištvirkėlių,tai kuo čia kvepia? Argi saugumas tuo nesidomi?Kažkaip čia yra įdomu,kad taip viską pro pirštus žiūrima.Ir vėl tapsime okupuoti.

PATRIOTAS

PATRIOTAS portretas
VAIKAMS IR JU ŠEIMOMS SKYRTA KAUNO LAISVES ALEJA - O MŪSŲ ,,VALDŽIA'' MATOME KAD NETARNAUJA ŠEIMOMS-DARYKITE IŠVADAS ŽMONES RUGSEJO 10 DIENAI.

Kauno tiesai

Kauno tiesai portretas
Įdomu kiek sumokėjo ištvirkiliai.už reklama.delfi 15 lietrytas koncervu.vien išvirkėliai gėda.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių