Kaune paslapčia susituokė Seimo pirmininkas V. Gedvilas

Kaune slapčiomis antrąją šeimą sukūrė Seimo pirmininkas Vydas Gedvilas.

Miesto rotušėje iškabintoje oficialioje santuokų skelbimų lentoje penktadienį puikavosi užrašas, kad 16.30 val. bus įregistruota 54-erių V.Gedvilo ir aštuoneriais metais jaunesnės jo draugės Jolantos Grizickaitės santuoka.

„Kauno dienos“ žiniomis, Seimo pirmininko santuokos dokumentai buvo sutvarkyti dar trečiadienį, o šiandien oficialiai apie tai paskelbta per pobūvį, vykusį Radvilėnų pl., name, kur įsikūrusi bendrovė „Scandinavian accounting and consulting“. Penktadienį V. Gedvilas taip pat šventė 54-ąjį gimtadienį.

Neoficialiais duomenimis, pora draugavo apie šešerius metus. Seimo pirmininko išrinktoji dirba Jonavos savivaldybėje socialine darbuotoja.

Šiandien Kauno savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriaus darbuotojai vengė kalbėti apie Seimo pirmininko vestuves. Tik prasitarė, kad pora nepageidavo, jog tuoktuvių ceremonija vyktų Rotušėje, o pasirinko išvažiuojamąją santuoką. Tuoktuvių vieta buvo kruopščiai slepiama. Apie ją iš anksto nežinojo ir Rotušės darbuotojai.

„Atvyks V.Gedvilo atstovai, ir mūsų darbuotojai kažkur važiuos“, – prasitarė viena Civilinės metrikacijos skyriaus darbuotoja.

Seimo pirmininko atstovai teigė, kad V.Gedvilas apie antrąją savo santuoką kalbėti nenori.

Iš pirmosios santuokos Seimo pirmininkas turi dukrą Akvilę ir sūnų Martyną. V. Gedvilas jau senelis – turi vaikaitį Gabrielių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vėpla

Vėpla portretas
Kažkaip nemalonu skaityti tokias naujienas.

klausimas

klausimas portretas
o A. Garbaravičius ir K. Bruderis dalyvavo iškilmėse ?

Žurnalistų

Žurnalistų portretas
fiasko visiškas. Argi tai foto, argi tai reportažas?...Ir už ką jiems pinigus moka? Diletantizmas visiškas.
VISI KOMENTARAI 28

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių