Kaune atidarytas pirmasis „Manilla Medical SPA“

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 2-ąją lietuviškos natūralios kosmetikos „Manilla“ gamintoja atidarė pirmąjį medicininės estetikos ir SPA centrą. Tai šio prekės ženklo įkūrėjos – gydytojos Rūtos Merkytės ilgai puoselėtos svajonės išpildymas ir naujas etapas įmonės istorijoje.

Jį žymi ir profesionalams skirtos „Manilla“ kosmetikos linijos pristatymas. Visos kosmetologinės veido ir kūno procedūros Kaune atidarytame SPA atliekamos su nauja kosmetika bei modernia įranga, tarp jų – ir gydytojos Rūtos vardu pavadinta procedūra.

Įgyvendino seniai puoselėtą svajonę

„Kosmetika yra tik viena iš sričių, kurią noriu gyvenime puoselėti. Dar studijuojant mediciną, man buvo artimas holistinis požiūris į žmogaus sveikatą, visada domino aplinkos įtaka žmogaus psichinei, emocinei, dvasinei būsenai. Plačiai domiuosi neuropsichologija, prichoterapija, koučingu. Akivaizdus ir aromaterapijos, masažo, įvairių atsipalaidavimo technikų, meditacijos poveikis žmogaus organizmui“, – pasakojo R. Merkytė.

„Manilla“ prekės ženklo įkūrėja gydytoja Rūta Merkytė su kolektyvu/ „Manilla“ nuotr.

Keliaudama po Azijos, Amerikos šalis, tokias kaip Balis, Vietnamas, Tailandas, Meksika, Rūta lankėsi ne vienoje dešimtyje SPA centrų ir išbandė šimtus jų procedūrų, o turėti SPA saloną – viena iš jos senųjų svajonių.

„Manilla“ prekės ženklo įkūrėja gydytoja Rūta Merkytė su „Manilla“ SPA architekte-dizainere Greta Semionova ir jos mama/„Manilla“ nuotr.

„Kadangi pati esu gydytoja, mokslo ir gamtos procesų sintezė man yra atsakymas į visus klausimus. Tad, kurdama „Manilla“ SPA konceptą, neabejotinai apjungiau naujausias dermatologijos, kosmetologijos, medicininės estetikos žinias kartu su tradicinėmis atsipalaidavimo procedūromis.

Vos peržengus SPA slenkstį, jis turi būti apsuptas aplinkos, kuri paskatintų pamiršti visas problemas, lyg nukeltų į visai kitą vietą, kitą pasaulį.

Kai su komanda priėmėme sprendimą, kad jau laikas ir galime atidaryti pirmąjį medicininės estetikos ir SPA centrą, tvirtai žinojau, koks jis turi būti. Svečias nuo pat pirmos minutės turi jausti tik jam skirtą dėmesį ir rūpestį. Vos peržengus SPA slenkstį, jis turi būti apsuptas aplinkos, kuri paskatintų pamiršti visas problemas, lyg nukeltų į visai kitą vietą, kitą pasaulį“, – teigė ji.

Asmeninis dėmesys darbuotojų atrankai ir interjerui

Pasak gydytojos, šiuo tikslu ypatingai dėmesingai buvo renkamas SPA dirbsiantis personalas.

„Manilla“ prekės ženklo įkūrėja gydytoja Rūta Merkytė su prekinio ženklo „Bosaddo“ įkūrėja Viktorija Bobinaite ir UAB „Citus“ investicijų ir analizės vadovu Šarūnu Taručiu/„Manilla“ nuotr.

„Paprastai nebedalyvauju priimant naujus darbuotojus, tačiau buriant kolektyvą medicininės estetikos ir SPA centrui, kelias dienas vykau į Kauną ir asmeniškai bendravau su visomis kandidatėmis, kad įsitikinčiau, jog čia dirbsiančios specialistės turi ne tik reikiamų žinių ir įgūdžių, bet ir bendraudamos su svečiu natūraliai geba perteikti dėmesį, joms nuoširdžiai rūpi žmogaus nuotaika, savijauta ir, žinoma, odos būklė“, – sakė R. Merkytė.

„Manilla“ prekės ženklo įkūrėja gydytoja Rūta Merkytė su Robotikos akademijos įkūrėju Džiugu Luku Eiduku/„Manilla“ nuotr.

Asmeninį dėmesį Rūta skyrė ir SPA interjerui: „Geriausios holistinės praktikos sukauptos ir puoselėjamos Pietryčių Azijoje ir Pietų Meksikoje. Atitinkamai SPA įrengtas šių kraštų stiliumi, adaptuojant jį europiečių, lietuvių skoniui. Interjerą kūrusi dizainerė daug laiko skyrė pasaulyje garsių SPA studijoms, rinko detales ir jas pritaikė mūsų salone. Išskirtinę atmosferą leidžia sukurti ir specialiai Balyje užsakyti ir pagaminti autentiški baldai, kurių gamyba ir atgabenimas truko pusę metų.“

„Manilla“ prekės ženklo įkūrėja gydytoja Rūta Merkytė su UAB „CITUS“ įkūrėju Mindaugu Vanagu/„Manilla“ nuotr.

Nauja kosmetikos linija profesionalams

Kartu su „Manilla Medical SPA“ Kaune atidarymu kosmetikos gamintoja pristatė naują, profesionalams skirtą, produktų liniją „Essential“. Ją sudaro 25 produktai: aktyvus prausikliai, aktyvieji koncentratai, kreminės bei alginatinės kaukės, veido kremai, masažinis aliejus, SPF apsauginiai kremai bei daugiafunkciniai koncentruoti tirpalai, skirti odos tonizavimui bei prisotinimui veikliosiomis medžiagomis.

„Manilla“ prekės ženklo įkūrėja gydytoja Rūta Merkytė su UAB „CITUS“ projektų vadove Simona Savickaite/„Manilla“ nuotr.

Visos procedūros medicininės estetikos ir SPA centre Kaune atliekamos naudojant naujus kosmetikos gaminius bei inovatyvią kosmetologijos įrangą, kuri taip pat leidžia diagnozuoti odos būklę bei skatina ląstelių regeneraciją, taip užtikrinant, jog jos lengviau įsisavins aktyviąsias naudojamų priemonių medžiagas.

Vilmanto Raupelio nuotr.

Procedūrai – gydytojos vardas

Kaip ir visas „Manilla“ priemones, gydytoja Rūta išbandė ir naujojo SPA procedūras. Viena jų pavadinta jos vardu – „gyd. Rūtos Merkytės express procedūra“.

„Manilla“ prekės ženklo įkūrėja gydytoja Rūta Merkytė su UAB „Projektavimo Sprendimai“ generaliniu direktoriumi Karoliu Sankausku ir jo drauge Kornelija/ „Manilla“ nuotr.

„Šią odos terapiją renkuosi tuomet, kai reikia greito poveikio. Daug keliauju, skrydžiai, oro permainos, renginiai, konferencijos, parodos – trukdomas poilsio režimas daro neigiamą įtaką odai. Visada su savimi turiu priemonių rinkinį, kurios nuvalo, sudrėkina ir pamaitina odą. Dabar šią, savo mėgstamiausią, procedūrą perdaviau SPA dirbantiems profesionalams, kad visi galėtų išbandyti ir pasidžiaugti mano atrastu express gražios odos protokolu“, – pasakoja R. Merkytė.

„Manilla“ prekės ženklo įkūrėja gydytoja Rūta Merkytė su UAB „Archispektras“ architektu Tomu Ščerbakovu ir jo žmona Elina/ „Manilla“ nuotr.

Iš viso „Manilla Medical SPA“ lankytojams pagal jų veido odos tipą ir būklę gali būti parenkamos bei atliekama daugiau nei dešimt skirtingų veido procedūrų, kurios taip pat derinamos su veido masažu.

Apie 130 kv. metrų ploto SPA kauniečiams bei miesto svečiams atliekami ir kūno šveitimai bei įvyniojimai, kūno priežiūros ritualai bei masažai. Vienu metu „Manilla Medical SPA“ gali priimti šešis klientus. Jiems aptarnauti ir procedūroms atlikti įdarbinta dešimt specialistų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kristina

Kristina portretas
Kokios procedūrų kainos
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių