Kaune atidaryta dar viena visiškai nauja „Iki“ parduotuvė

  • Teksto dydis:

Sparčiai plėtros planus vykdantis prekybos tinklas „Iki“ artėjant šventėms ketvirtadienį atidarė visiškai naują parduotuvę Kaune. „IKI Murava“ įsikūrė adresu Savanorių pr. 375, naujai atgimusiame „Kalniečių“ prekybos ir verslo centre. Investicijos į jos įrengimą siekė apie 0,896 mln. eurų.

„Naujas parduotuves atidarome ten, kur jos yra reikalingos ir laukiamos. Visuomet atsižvelgiame į pirkėjų poreikius ir įpročius, kad apsipirkimo patirtis jiems būtų patogi ir lengva, o suformuotas asortimentas išpildytų lūkesčius. Šioje parduotuvėje pasirūpinome plačiu šviežių vaisių ir daržovių pasirinkimu, kokybiška šviežia mėsa ir žuvimi, pasirengimą šventėms neabejotinai palengvins kulinarijos ir konditerijos gaminių įvairovė“, – sakė prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė Lina Muižienė.

Nauja „Iki“ parduotuvė įsikūrė legendinio, tačiau iš esmės atnaujinto prekybos ir verslo centro erdvėse. Ji bus patogiai pasiekiama tiek Muravos, tiek Kalniečių gyventojams, taip pat ir važiuojantiems Vilniaus-Kauno-Klaipėdos magistraliniu keliu.

„Iki“ nuotr.

1732 kv. m prekybinio ploto parduotuvėje įrengti erdvūs šviežių vaisių ir daržovių, pieno, sveriamos mėsos, taip pat mėsos savitarnos, atvėsintos ir rūkytos žuvies, kulinarijos ir konditerijos skyriai. Vertinantiems šviežumą siūloma ne mažiau kaip tris kartus per dieną kepamos duonos ir bandelių. Skubantiems pirkėjams suteikiama galimybė įsigyti kokybiškos kavos išsinešimui. Prieš šventes parduotuvėje pirkėjai ras gausų žaisliukų, šventinių girliandų, dovanų ir kitų kalėdinių atributų pasirinkimą.

Naujas parduotuves atidarome ten, kur jos yra reikalingos ir laukiamos.

Naujoje parduotuvėje Kaune patogesniam ir greitesniam apsipirkimui įrengtos net aštuonios „IKI Bitutė“ kasos. Taip pat čia veikia ir keturios paprastos kasos. Pirkėjų patogumui parduotuvė bus atvira kasdien nuo 7.30 iki 22 val.

Naujoje parduotuvėje įdiegtas LED apšvietimas ir moderni šaldymo įranga. Naujose ir rekonstruojamose „Iki“ parduotuvėse diegiami tvarumo sprendimai itin prisideda prie energijos taupymo. Įdiegus tvaresnį LED apšvietimą vienoje parduotuvėje sutaupoma maždaug 40–50 proc. elektros sąnaudų apšvietimui, atsižvelgiant į parduotuvės dydį. Pakeitus LED apšvietimą ir įdiegus išmanią pastato valdymo sistemą, sutaupoma dar nuo 15 iki 20 proc. energijos apšvietimui. O pakeitus šaldymo įrangą į modernesnę ir tvaresnę, energijos suvartojimas sumažėjo iki 48 proc.

Prekybos tinklą „Iki“ šiuo metu sudaro 236 parduotuvės, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Nuolat naujoves diegiantis prekybos tinklas kartu su „Pixevia“ Vilniuje atidarė ir pirmąją autonominę parduotuvę su „Iki“ prekės ženklu. Tai pirmoji tokia parduotuvė Lietuvoje ir Šiaurės šalyse. Prekybos tinkle dirba beveik 6 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“ bei nuosavo prekės ženklo elektroninę parduotuvę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MIško kiaunė

MIško kiaunė portretas
Liuks parduotuvė, viskas patogu, kainos normalios. Nesuprantu kodėl dėl Maximos visi verkia. Vakar buvau IKI, šiandien RIMI Savam, kainos visur tokios pačios. O jei kam per brangus maistas ir visą kitą, galvokit kaip daugiau uždirbti. Galimybiu debesis, bet kai nėra noro tai viskas blogai, visi ponai ir kraugeriai, linksmų švenčių visiems :)

Bojoras

Bojoras portretas
Neinkškit BAUDŽIAUNINKAI,o ponams ir toliau batus laižykit,bet kokiam reekybcentry malonu žiūrėt kaip saviTARNOJ vergai dirba,dirba ir dar pinigus didelius moka už prekes(kokius triskart daugiau,nei turėtų kainuot),tai ko neatidarinėt naujų parduotuvių,TEGYVUOJA BAUDŽIAVA!!! "NIEKO NETURĖSIT,-IR BŪSIT LAIMINGI!!!-VERGAI NUŽEMINTIEJI!

ar

 ar  portretas
ar nebus taip kaip Breslaujos gatveje esancioje parduotuvėje... kasininką retai pamatysi kasoje,„ dar tenka stoveti eileje prie savitarnos... parduotuvė pustuštė.... o pagyvenusiems žmonėms geriau eiti į kitą prekybos centrą.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių