Istorinės Prezidentūros sodelyje – „Didysis kalėdinis sprogimas“

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą Istorinės Prezidentūros sodelyje, Vilniaus g. 33, Kaune, vyko jau tradicija tapęs kalėdinio sodelio įžiebimo renginys „Didysis kalėdinis sprogimas“.

Renginio svečiai mėgavosi įspūdinga „Viduramžiai LT“ iliuzijų, ledo ir ugnies šou programa. Atlikėjai nustebino renginio metu sukurta ledo skulptūra, kuri liko stovėti šventiniame sodelyje tiek, kiek leis lietuviška žiema. Į kosminę miesto atmosferą su trenksmu įsiliejantis Prezidentūros sodelis džiugins miestiečius ir svečius iki pat Trijų Karalių.

„Džiaugiamės, jog šiemet ir vėl tęsiame prieš penkerius metus mums gimusią idėją papuošti Istorinės Prezidentūros sodelį. Jau 30 metų esame įsikūrę šios šarmingos vietos kaimynystėje, todėl mums smagu ir muziejui, ir miestiečiams padovanoti jaukią šventinę nuotaiką“, – teigė įmonių grupės „Nuova“ rinkodaros vadovė Liuda Znaidauskienė. 

Per visus šiuos metus įmonių grupė „Nuova“ sodelio puošimui jau sunaudojo apie 13 kilometrų lempučių. Kaip pastebi L. Znaidauskienė, „į kalėdinio stebuklo kūrimą kasmet įsijungia beveik visas įmonės kolektyvas, patys puošiame medžius, daliname kakavą ir buriame miesto bendruomenę. Džiugu, kad šiemet prie šventės organizavimo prisideda ir Kauno senamiesčio draugija su projektu „Kauno senamiestis gyvai“.

„Esame dėkingi už galimybę prisijungti organizuojant šią jau gražia tradicija tapusią šventę. Kadangi kosmose vyksta įvairūs gamtos reiškiniai, šaltis, ugnis, spalvotų šviesų dariniai, sprogimai, iš kurių gimsta planetos, į šventės programą sudėjome visas iš jų, todėl kauniečių ir miesto svečių lauks kitoks, netikėtas kalėdinio sodelio įžiebimo renginys“, – prieš renginį sakė Kauno senamiesčio draugijos vadovė Ona Peičiūtė.

„Mūsų planeta šyla, todėl ir keletą metų šalta mėlyna spalva švietęs kalėdinis Prezidento rūmų sodelis šiemet pastebimai sušvelnėjo ir maloniai šilta girliandų lempučių šviesa žada šildyti. Gal ne kūnus, bet sielas – tikrai“, – juokiasi Istorinės Prezidentūros Kaune vadovė Renata Mikalajūnaitė, besidžiaugianti kaimynų, įmonių grupės „Nuova“ vadovų ir darbuotojų dėmesiu istoriniam sodeliui ir miesto žmonėms.

Tai jau paskutinis projekto „Kauno senamiestis gyvai“, iš dalies finansuojamo Kauno miesto savivaldybės programos „Iniciatyvos Kaunui“, renginys šiais metais. Šventę kauniečiams dovanojo Kauno Senamiesčio draugija kartu su šventės iniciatoriais, sumanytojais ir mecenatais – įmonių grupe „Nuova“ bei Istorine Prezidentūra Kaune.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sėkmės darbas

Sėkmės darbas portretas
Lengvai dirbdamas ne visą darbo dieną internetu iš namų per pastarąsias 4 savaites gavau 25836 USD, nes lengvai dirbau namuose iš namų. Aš esu nuolatinis studentas, dirbu ne visą darbo dieną iš naamų ir uždirbu daugiau pajamų. Aš lengvai kasdien dirbu nuo 3 iki 4 valandų. dieną laisvalaikiu. visi gali atlikti šį darbą ir uždirbti daugiau pajamų ne visą darbo dieną internete, tiesiog atidarykite šią nuorodą ir vykdykite instrukcijas ... .................>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­­a­­s­­h­­F­l­o­w­7­7.C­o­m

...

... portretas
Che: „Didysis kalėdinis sprogimas“ - ir vėl tie 'atbėgėliai' sprogimą kalėdų proga suorganizavo?.. :s

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
O kodėl ne Velykos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių