Ieškomas 50 mln. e.bilietą pažymėjęs keleivis: jam atiteks 1 tūkst. eurų prizas!

  • Teksto dydis:

Kauno viešajame transporte pažymėtas 50 mln. e.bilietas. Ieškomas laimingas keleivis, kuriam bus įteiktas prizas!

Keliaujantys Kauno viešuoju transportu vis dažniau renkasi modernesnę bei patogesnę bilietų įsigijimo ir žymėjimo sistemą „Žiogas“.

Šiuo metu Kauno e-bilietų sistemoje yra skaičiuojami daugiau kaip 700 tūkst. „Žiogas“ vartotojų, o neseniai pažymėtas net 50 mln. e. bilietas. UAB „Kauno autobusai“ įteiks 1000 eurų vertės piniginį prizą šį bilietą pažymėjusiam keleiviui!

UAB „Kauno autobusai“ spalio 24 dieną fiksavo rekordinį viešojo transporto kelionių skaičių. E. bilietas pažymėtas 16.05 val. E. Ožeškienės g. stotelėje. Rekordinio bilieto keleivis šioje stotelėje persėdo į 37 maršrutą, todėl laimingasis 50 mln. e. bilietas buvo nemokamas!

Kadangi bilietas buvo pažymėtas viešojo transporto kortele, prašome keleivio, kurio kortelės numeris yra 902467004112, susisiekti su UAB „Kauno autobusai“ numeriu 8 626 20210 arba el. paštu greta.makunaite@kaunoautobusai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mikimauzas

mikimauzas portretas
reiktu dalint prizus etatiniems zuikiams tokiem kaip as

to Valius

to Valius portretas
Esi iš tos mulkintojų chebros, tai akivaizdu. Kaune iš viso gal 200 tūkstančių nebelikę, nes net prieš 30 metų jų buvo tik 320 tūkstančių. Ir pagal tave visi važiuoja tomis dėžėmis? Ha ha ha, jos beveik visą dieną tuščios važinėja.

opa

opa portretas
cia is to 2.000.000 nuostolio mokes?Ar nuo vairu algu nuims?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių