Į Seimą patekusi A. Ručienė savo suknelių neišmestų

Partija „Tvarka ir teisingumas” rinkimų rezultatų laukė Kauno restorane „Sfinksas”. Prie staliukų po kelis susėdę „tvarkiečiai" į pranešamus rezultatus reagavo santūriai.

Aušra Ručienė kaip potencialius Seimo narius iš partijos kolegų kauniečių įvardijo save, savo sutuoktinį Rimą Antaną, Gintautą Labanauską, Artūrą Orlauską, Vygaudą Molį.

Ji sakė nebijanti dėmesio, kurio dar daugiau sulauktų tapusi Seimo nare. „Mano darbas irgi susijęs su viešumu”, – teigė advokatė. Akį traukiančia išvaizda ir drabužiais garsėjanti politikė teigė, kad būdama parlamente rengtųsi taip pat. „Mano garderobas man yra įaugęs į kraują”, – sakė A. Ručienė.

Artūras Orlauskas save taip pat jau beveik mato Seimo nario kėdėje. „Kaunas yra normalus miestas su nuomonių įvairove. Susitikimuose su rinkėjais įsitikinau, kad tai nėra vien konservatorių miestas”, – kalbėjo A. Orlauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

2015 jordan 5 black grape

2015 jordan 5 black grape portretas
I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I'm looking to create my own blog and would like to find out where u got this from. kudos 2015 jordan 5 black grape http://www.marianneanddoug.com/jordan-5-black-grape-o-24.html

Chaussures Nike Air Jordan 9 Homme Blanc Noir

Chaussures Nike Air Jordan 9 Homme Blanc Noir portretas
Greetings from California! I'm bored at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I enjoy the info you provide here and can't wait to take a look when I get home. I'm shocked at how fast your blog loaded on my phone .. I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, fantastic site! Chaussures Nike Air Jordan 9 Homme Blanc Noir http://www.gajeuk.com/chaussures-nike-air-jordan-9-homme-blanc-noir-p-388.html

Blond

Blond portretas
Palyginkite reportažus iš tvarkiečių ir socdemų būstinių. Palyginkite ir šių partijų lyderes - p.Aušrą ir p.Orintą. 10 : 0, rezultatas A.Ručienės naudai.
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių