Gyventojų surašymas: susirašyti galima elektroniniu būdu

Šių metų kovo–gegužės mėn. vyks visuotinis gyventojų ir būstų surašymas. Tai svarbus įvykis visai šaliai, pasikartojantis tik kas dešimtį metų.

Pirmą kartą gyventojai galės patys susirašyti elektroniniu būdu. Užpildyti surašymo lapą bus galima kovo 1–14 d. adresu www.esurašymas.lt.

Užpildyti surašymo lapą nesudėtinga, dalis gyventojo ir jo būsto duomenų yra pateikta iš pagrindinių valstybės registrų.

Susirašyti reikia savo nuolatinės gyvenamosios vietos adresu. Jis nebūtinai turi sutapti su deklaruota gyvenamąja vieta.

Vienu kartu surašomi visi būsto gyventojai. Pateikiant kito asmens duomenis, reikia žinoti jo asmens kodą. Duomenis galima tikslinti viso elektroninio surašymo metu.

Elektroniniu būdu nesusirašiusius gyventojus nuo balandžio 5 iki gegužės 9 d. lankys surašinėtojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vasia

vasia portretas
Valstybe dirba dauniskai- butai suregistruoti Registru centre, gyvenamoji vieta deklaruota, diplomai isduoti univeruose. Kokio sudo simtai bobyciu vaikscios po butus ir nes duomenis vagims? Zmones neisileiskit , nes niekas neduoda jokiu garantiju, kad po to jusu neapvogs.

A.J.

A.J. portretas
peržiūrėjau surašymo anketą - kažkoks marazmas. Kam turi rūpėti, kur aš dirbu ir kokia veikla užsiima darbovietė, kokius turiu patarnavimus, kokias pajamas, kokia religija, kokie artimųjų kodai ir pan. Čia duomenys vagims, neįsileisiu ir duomenų neteiksiu.

vilija

vilija portretas
ka daugiau besugalvosite,kas isileis i namus,net nebandykite slampioti po butus,ismesiu is laiptines.Butai registre uzregistruoti,VMI deklaracijos,kokiu velniu dar jums reikia,koks tykejimas,kavo jabiot ciuzojie gorie?
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių