Bagažinių turguje – didesnis prekeivių antplūdis

Atėjus pavasariui ir atšilus orams daugelis jaučia pareigą ne tik išsikuopti kiemą, bet ir atlaisvinti drabužių spintas, sandėliukus, palėpes ir balkonus nuo nereikalingų drabužių ir rakandų, pastebi Kaune rengiamo Bagažinių turgaus organizatoriai.

Paprastai pavasarį Bagažinių turguje būna gausu naudoto žiemiško inventoriaus, tačiau kiti siūlo atliekamus pavasarinius drabužius, nebenaudojamą sodo–daržo inventorių. Kai kurie atveža ir laisvalaikiu užaugintų gėlių ar net daržovių sodinukų.

„Visada balandžio mėnesį sulaukiame daugiau prekiautojų – ne išimtis ir šie metai. Paprastai turguje būna tarp dviejų ir trijų šimtų prekiaujančiųjų“, – sakė vienas organizatorių Jonas Plenta.

Į Bagažinių turgų atvyksta ne tik kauniečiai ir aplinkinių regionų gyventojai, bet ir svečiai iš kitų didmiesčių. Anot organizatorių, užsiregistravusiųjų skaičiaus nesumažino ir tai, kad nuo šiol iš prekiaujančiųjų turguje bus imamas mokestis.

Bagažinių turgus vyksta kiekvieno mėnesio ketvirtąjį sekmadienį Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“. Artimiausias renginys – balandžio 28 d.


Šiame straipsnyje: bagažinių turgusturgusurmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

raimonda

raimonda portretas
norint sitam turguje prekiuti ar butina tureti automobili jei ne tai duodat kokius stalus ar pan. :]

kestutis

kestutis portretas
Sveiki, kas zino nuo keliu prasideda turgus? Ir iki keliu val. jis buna?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių