Babtiškiai moka dirbti, švęsti, nepamiršta padėkoti

  • Teksto dydis:

Lapkričio 27-ąją Babtų kultūros centro salė buvo sausakimša: vietos bendruomenė susirinko į tradicinį padėkos vakarą.

Babtai yra išskirtinė seniūnija ne tik plotu, bet ir žmonėmis. Babtiškiai ypač daug dėmesio skiria žemės ūkiui, todėl kraštas garsėja sodininkystės ir daržininkystės pasiekimais. Vis daugiau gyvenvietės viešų erdvių pritaikomos poilsiui ir aktyviam laisvalaikiui. Į renginį atvykę Kauno rajono vadovai dėkojo Babtų žmonėms už pilietines iniciatyvas, gražų bendravimą ir Kauno rajono garsinimą šalyje ir už jos ribų.

Seniūnas Gediminas Pupinis dėkojo seniūnaičiams, ūkininkams ir verslininkams už pagalbą tvarkant vieas erdves, kelius, organizuojant šventes.

Babtų kultūros centro direktorė Eglė Patinskaitė dėkojo meno kolektyvų vadovams, šie – savo kolektyvų nariams.

Tą vakarą babtiškiai dėkojo vieni kitiems, nes kiekvienas buvo kažkuo prisidėjęs prie seniūnijos gerovės kūrimo, bendruomenės stiprinimo. Pavyzdžiui, Algirdas ir Snieguolė Navickai turtina gimnazijos biblioteką. Verslininkai Vladas Česnauskas, Povilas Grigaitis, Arūnas Zaleckis, Darius Pažėra, ūkininkai Romas Majauskas, Vytautas Žmuidzinavičius, Juozas ir Genutė Staliūnai, Ričardas Maldutis, Alfredas Rinkevičius, Henrikas Zažeckas, Algirdas Simutis, Rimantas Šidlauskas ir daug kitų yra ilgamečiai seniūnijos pagalbininkai, kultūros renginių, kolektyvų rėmėjai.

„Metų spindulėlio“ nominacija šiemet atiteko Vidui Didui, pučiamųjų orkestro „Algupys“ nariui ir seniūnui.

Babtų seniūnija didžiuojasi šalyje ir tarptautiniu mastu žinomais meno kolektyvais, kurie tą vakarą vienas po kito kilo ant scenos. Tai roko grupė „Laikas“, vario dūdų orkestras „Algupys“, kapela „Šventupis“ (vad. Jonas Girnius), romansų grupė „Vėrupė“, moterų choras „Gynia“ (vad. Danutė Šakalienė), kultūros mokyklėlė (vad. Daiva Šeškauskaitė) ir kiti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių