U. Kiguolis prašo įrodyti, kad jis nėra bulvių plokštainis

Kauno verslininkas Ugnius Kiguolis Vyriausiajai rinkimų komisijai, Kauno miesto savivaldybės Etikos komisijai ir Kauno merui Visvaldui Matijošaičiui pasiskundė dėl prasivardžiavimo.

U. Kiguolis reikalauja, kad Kauno miesto tarybos narys Dainius Matijošaitis jo atsiprašytų, o Kauno miesto savivaldybė pradėtų tyrimą dėl D. Matijošaičio elgesio.

Verslininkas įsižeidė po miesto tarybos nario D. Matijošaičio pranešimo „Facebook“ socialiniame tinkle. Liepos 2 d. D. Matijošaitis džiaugėsi, kad ant vieno pramoginio žurnalo atsidūrė jo „Renault Megane RS Sport“ lenktyninis automobilis.

„Prisipažinsiu, kai sulaukiau skambučio su prašymu "paskolint savo lenktyninį automobilį vienos porelės fotosesijai" pirma mintis buvo "Šaltiena ir Kugelis" (supraskit kaip norit) ir jau buvau paruošęs griežtą "ne", bet išgirdus, kad tai šaunieji Stonkai, su malonumu sutikau“, – skelbė D. Matijošaitis.

Pranešimas sulaukė beveik 1400 „like“ paspaudimų. U. Kiguolis netruko čia atpažinti savę ir pradėjo grasinti atsakomosiomis priemonėmis. Tą greitai pasigavo ir šalies žiniasklaida.

Praėjo pusantro mėnesio ir U. Kiguolis priminė apie save. Jis savo „Facebook“ profilyje įkėlė nuotrauką su atspausdintu reikalavimu paneigti tikrovės neatitinkančią informaciją.

Jame rašoma, kad tiek jis, tiek Monika Šalčiūtė yra pranešime įvardinta porelė: U. Kiguolis – kugelis, o M. Šalčiūtė – šaltiena.

„Bus įdomu pamatyti, ar nepritrūks lenktynininkui sportinės ir politinės drąsos atsiprašyti. Ar įjungęs kvailumą įrodinės, kad kažką kita norėjo pasakyti“, – rašė U. Kiguolis.

Įdomu ir tai, kad prieš patyčias kovojantis U. Kiguolis įkando ir D. Matijošaičiui, miesto mero Visvaldo Matijošaičio sūnui. Paskutinių savo lenktynių D. Matijošaitis nebaigė. Liepos viduryje vykusiose „ENEOS 1000 km“ lenktynėse D. Matijošaitis per liūtį nesuvaldė automobilio ir jį sudaužė.

„Linkiu tau, Dainiau, gyvenime ir politikoje neslidinėti taip, kaip trasoje“, – rašė U. Kiguolis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ed

Ed portretas
Čia šitaip sau vardą darosi į kitą kadenciją gal jau pretenduos dabar plėsdamas žmonių, kurie jį žino skaičių ar ką? Vaikų žaidimas.

Sigrida

Sigrida portretas
Pralinksmino visai dienai....Dar tokio atitikimo tarp(žmonių elgesio ir pavadinimo) nesu regėjus :DDDDD Kada jie išlys iš teliko, atrodo nebėra normalių laidų apart tų dviejų:D

Vasara

Vasara portretas
Tikiuosi Dainius neatsiprašinės už gan šmaikštų komentarą :) Reik jau visai bekiaušiu būt, kad reikalautum atsiprašymo lygioj vietoj. Na, provincialumas per ausis kyšo, niekur nepasislėpsi, Ugniau :)
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių