Sugrįžęs emigrantas su kaimynais surengė šventę visam rajonui

  • Teksto dydis:

Panemunės sporto ir švaros šventę su kaimynais surengęs Darius Miškinis sakė tiesiog norėjęs, kad panemuniškiams būtų proga pasidžiaugti supančia gražia gamta bei paskatinti judėti.

Vyras renginio ėmėsi į gimtinę sugrįžęs paatostogauti. Jis jau daug metų gyvena JAV.

“Tik išvykęs, ko gero, supranti, kokia brangi Lietuva ir kaip čia gražu. Ypač džiaugiuosi savo gimtuoju rajonu – Panemune, į kurią sugrįžtu su didžiausiu džiaugsmu. Šiemet kilo idėja pasidžiaugti drauge su kitais, suburti sportuojančius ir mylinčius Panemunės šilą gerbėjus. Kita vertus, norėjosi skiepyti žmonėms meilę gamtai kaip savo namams, kad ją saugotume, prižiūrėtume, nepaliktume šiukšlių, gerbtume vieni kitus”, – pasakojo Darius Miškinis.

Specialiai šventei buvo pagaminti marškinėliai “Aš myliu Panemunės šilą”, kuriais buvo apdovanoti šventės dalyviai, sportinių rungčių nugalėtojai. Renginio metu galima buvo ne tik pasiirsyti baidarėmis, išmėginti šiaurietišką ėjimą ar jogos pratimus, susirungti tinklinio bei šeimų varžybose. Mažiesiems taip pat užteko pramogų – jiems buvo suorganizuotas piešinių konkursas ir laukė smagūs prizai. Kas praalko – čia pat galėjo pasigardžiuoti kepamais viščiukais.

Į šią bendruomenės šventę vietiniai gyventojai susirinko itin gausiai, tad akivaizdu, kad jaukių švenčių ar tiesiog susibūrimų poreikis - didžiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytas

Vytas portretas
Saunuolis,daugiau tokiu emigrantu.

Kestas

Kestas portretas
Saunuolis Dariau malonu .noretusi daugiau tautieciu kad prisidetu prie prie tavo ideju.aciu

Mona

Mona portretas
Kad taip daugiau tokiu emigrantu... Lietuvoje butu istisines sventes ir labaaaaiiii svaru:))!!!!!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių