Safaris, tik be liūtų – keičiame juos dovanomis

  • Teksto dydis:

Vieša ir visiems gerai žinoma paslaptis – vasaros išpardavimas – tai laukiamiausias nuolaidų medžiotojų laikotarpis, kurio metu galima ne tik sumedžioti geriausius nuolaidų pasiūlymus, bet ir savo pirkimo kvitus iškeisti į vertingus prizus. Šiais metais vasaros išpardavimą prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ pasitinka su ypatingu nuotykiu – išskirtiniu žaidimu „Mega DOVANŲ safaris!“.

Kauniečiai ir visi miesto svečiai jau gali savo sėkmę išbandyti žaidžiant didžiausią stalo žaidimą visoje Lietuvoje, kuriame žaidimo „figūrėlėmis“ taps jie patys. Pralaimėtojų čia nėra ir tikrai nebus, nes dovanų net 10 tūkst.!

„Toks jausmas, kad „Mega“ atsidarė iš naujo. Po kelių mėnesių pertraukos, kai dėl Vyriausybės ribojimų veikė tik būtiniausių prekių parduotuvės, dabar, vasaros pradžioje, vėl veikiame pilnu pajėgumu, o lankytojus pasitinkame ne tik su vasaros išpardavimo nuolaidomis, bet ir su neįtikėtinai smagiu, interaktyviu žaidimu“, – sako PLC „Mega“ valdančios bendrovės UAB „Baltic RED“ rinkodaros direktorė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Centrinėje PLC „Mega“ aikštėje įrengtoje beveik 150 kv. m. žaidimų erdvėje, primenančioje visiems gerai pažįstamą stalo žaidimą, kiekvienas lankytojas gali pats tapti žaidimo dalimi – jo figūrėle, ir bandyti įveikti kelią link vertingiausius prizus saugančio aukso skrynios laukelio, kuriame slepiasi elektriniai paspirtukai, kalnų dviračiai, „Elektrolux“ dulkių siurbliai, JBL belaidės garso kolonėlės, „Samsung“ išmaniosios apyrankės, dovanų čekiai, kavos aparatai su „Aroma Gold“ kavos kapsulėmis visiems metams, gurmanų pamėgti „Smoke Dudes“ grilio rinkiniai, aukščiausios kokybės „Jabra Br“ ausinės, „Aromama“ išskirtinės dovanos ir daugybė kitų.

Toks jausmas, kad „Mega“ atsidarė iš naujo.

„Smagiausia tai, kad pralaimėtojų šiame žaidime nebus. Kiekvienas žaidėjas turės galimybę tris kartus mesti kauliuką ir po kiekvieno karto apsispręsti, ar imti laukelio, ant kurio jau stovi prizą, ar bandyti sėkmę dar kartą ir pasiekti vertingesnių prizų laukelį. Tačiau tuščiomis nuo žaidimo lentos niekas nenužengs. Nekalbant apie tai, kad kiekvienas žaidėjas jau ir taip bus laimėtojas – įsigijęs prekių su tikrai patraukliomis vasaros išpardavimo nuolaidomis“, – sako I. Goštautaitė-Gedutė.

„Megos“ nuotr.

Žaidime gali dalyvauti bet kuris lankytojas, apsipirkęs PLC „Mega“ už 75 eurus ir daugiau – tiek turi siekti ne daugiau kaip trijų pirkimo kvitų suma.

Žaidimas „Mega DOVANŲ safaris!“ vyksta iki liepos 31 d. Daugiau apie PLC „Mega“ vykstančias akcijas rasite www.mega.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių