Kaune kinų Naujuosius metus švęs ir Radži, ir R. Cicino šokėjos

  • Teksto dydis:

Sausio 31 dieną Ąžuolyno meškučių cirkas minės žvėrelių teatro penkerių metų gimtadienį bei pagal kinų kalendorių išlydės Juodosios gyvatės ir sutiks Žaliojo medinio arklio metus.

„Tiesa, mūsų arklys ne žalias, ne medinis, bet gyvas, pilkšvas ponis – Žaibas Makvynas, – juokėsi Ąžuolyno meškučių cirkas bendraturtė Agnė Zobovienė. – Gyvatės – trys pitonai Šrekas, Tekila ir Mažylis.“

Su pitonais įspūdingą programą atliks Ryčio Cicino šokėjos – šokių teatras „Rokada“ ir, anot gandų, šioje grupėje šokanti ir pati A. Zobovienė. Agnė ne tik kerės balandžiais, bet ir su „Rokada“ šoks kankaną.

Tik suaugusiems skirtoje šventėje „Cirko reviu“ dalyvaus ir visą pasaulį išmaišę tituluoti akrobatai iš Latvijos. Ekstremalų šou su fakelais pademonstruosiančiai fakyrų bei akrobatų porai iš kaimyninės šalies pasirodymas Kaune bus paskutinysis prieš jiems išvykstant gastroliuoti į Švediją.

Penktadienį 19 val. apsilankę Kauno Ąžuolyno meškučių žvėrelių teatre (Juozapavičiaus pr. 25 a) žiūrovai išvys ne tik ponį Žaibą Makvyną, pitonus Šreką, Tekilą, Mažylį, bet ir meškutes – Vipą ir Kviną.

„Čigonas ir meška – neatsiejami dalykai“, – juokėsi į Kauną kinų Naujuosius metus atvyksiantis sutikti ir garsiausias Lietuvos romas – Radži Aleksandrovičius, kuris ne tik niurkys meškas, bet ir dainuos.

„Labai myliu žvėrelius, todėl būtinai dalyvausiu“, – žadėjo ir interneto sensacija pravardžiuojama Monika Šalčiūtė.

„Žiūrovai galės nusifotografuoti ne tik su Monika Šalčiūte ir Radži, – juokėsi A. Zobovienė, pažadėjusi ateityje dar vieną Ąžuolyno meškučių teatro žvėrelį pavadinti Radži. – Bus įrengtas specialus stendas, prie kurio bus galima pasijusti kaip mūsų elitas, ir nusifotografuoti su 2014 metų kinų horoskopo simboliu – poniu Žaibu Makvynu.“ 



NAUJAUSI KOMENTARAI

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
pasirodo, kad ir bemoksliai komentarus rašo, kokia gėda, kiekvienam žody klaida.

to KAWNO

to KAWNO portretas
Nusib odai,parašyk ką nors naujo,o dabar prie kiekvieno straipsnio,kur paminėtas Radži vis tą patį rašinėji.Geriau jau pasimokyk rašybos,o tai kiekviename žodyje po porą klaidų.

to KAWNO

to KAWNO portretas
Nusib odai,parašyk ką nors naujo,o dabar prie kiekvieno straipsnio,kur paminėtas Radži vis tą patį rašinėji.Geriau jau pasimokyk rašybos,o tai kiekviename žodyje po porą klaidų.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių