Naujųjų metų sutikimas – Kauno sporto halėje

  • Teksto dydis:

Kauno sporto halė ir Naujųjų metų sutikimas – neatsiejama. Atvėrus atnaujintos halės duris ši tradicija su muzikiniu trenksmu bus tęsiama toliau.

Smagiai ir saugiai

Koncertų organizatorius „ATM kompanija“ kauniečiams ir miesto svečiams jau daug metų padeda smagiai, kultūringai, saugiai palydėti senuosius metus ir atversti naują kalendoriaus lapą.

Kviečia drauge atšvęsti ir šiemet gruodžio 31-osios vakarą.

2023-iųjų sutiktuvių koncertas – tradiciškai dviejų dalių. Populiariosios klasikos atstovai ir klasikiniai popatlikėjai.

„Orientuojamės į brandesnį žiūrovą. Pats Naujuosius visuomet sutinku minioje, visuomet su mylimais kauniečiais ir miesto svečiais. Man taip smagiausia, nes metai iš metų susirenka labai kultūringi žmonės“, – pasakojo „ATM kompanijos“ vadovas Alvidas Tautkus ir pridūrė, kad linksma, bet saugi renginio atmosfera, aplinka – vienas dalykų, kuriuos labai vertina jis, kaip ir kauniečiai, svečiai.

Atidarys orkestras

Ne vienas yra pastebėjęs, kad Naujųjų metų sutikimas Kauno sporto halėje pagal savo koncepciją primena šventinį koncertą Vienos filharmonijoje.

„Žmonės užsiveda, ploja, dalyvauja jau nuo pirmųjų koncerto minučių. Be galo šilta ir nuostabi atmosfera“, – pritarė A. Tautkus.

Palydos į 2023-iuosius vyks atnaujintoje Kauno sporto halėje, kurią po rekonstrukcijos spėjo aplankyti maža dalis miestiečių. Šventinio renginio dalyviams tai bus proga įvertinti naujosios akustikos kokybę.

„Labai džiaugiamės, kad koncertą atidarys orkestras „Vilniaus sinfonietta“ diriguojamas Vytauto Lukočiaus. Prisijungs smuiko virtuozas, visada kupinas gero humoro maestro Zbignevas Levickis. Jis per koncertus sukelia furorą. Ateina su mažu smuikeliu, bet visą salę sugeba pašokdinti. Visi žmonės pakyla iš savo vietų“, – įspūdžius perteikė A. Tautkus.

Uoga: šventinį vakarą atidarys orkestras „Vilniaus sinfonietta“ diriguojamas Vytauto Lukočiaus. („Vilniaus sinfonietta“ nuotr.)

Intriga – „Kankanas“

Bus ir intriga – „Kankanas“, kurį atliks Kauno valstybinio muzikinio teatro baleto trupė, kurios nuotrauka afišoje primena gražią aguoną. „Be abejo, publika labai myli dainininkus Liudą Mikalauską, Egidijų Bavikiną ir Eugenijų Chrebtovą“, – vardijo dalyvius „ATM kompanija“ vadovas.

Organizatoriai iš savo patirties garantavo, kad L. Mikalauskas nenurims, kol neišgirs dainuojančio visuotinio halės choro.

Po pertraukos visų lauks populiarioji muzika: atsinaujinusios sudėties „Žvaigždžių kvartetas“, vadovaujamas Valdemaro Frankonio, Vytautas Šiškauskas ir grupė „Nerija“ su savo mylimomis tradicinėmis dainomis. „Garantuoju, kad šioje dalyje daugiau dainuos žiūrovai nei patys dainininkai. Tai jau įprasta“, – pasakojo A. Tautkus. Vakarą ves – Vilius Kaminskas.

Prieš vidurnaktį žiūrovai bus paprašyti susirinkti lauke dar vienai staigmenai. „Taikos, meilės, šilumos!“ – kauniečiams ir visiems kitiems muzikos mylėtojams palinkėjo A. Tautkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nežiniukas

Nežiniukas portretas
O kur taip žadėti nemokami renginiai? Juos pagal gaustas Europos lėšas turi būti ar ne 75%

Na ir

Na ir  portretas
Parašė kvailys.

Vidas

Vidas portretas
Eikite ,eikite i sutikimus ,susiburimus,paleis kokį nuodų ar viruso diklafosą iškrisite kaip tarakonai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių