Miestiečiams – meno mokyklos moksleivių dovanos

  • Teksto dydis:

Jau ketvirtus metus iš eilės prieš pat šv. Kalėdas Kauno Antano Martinaičio dailės mokykla organizuoja gražią akciją „Dovanėlės miestui“.

Mokiniai jau rugsėjo mėn. pradeda lipdyti molio darbelius bei kurti atvirutes, kurias prieš šventes dovanoja miestiečiams ir miesto svečiams. 

„Net keturis mėnesius dovanėles kuria visa mokyklos bendruomenė, o likus savaitei iki akcijos jas gražiai pakuojame ir su nekantrumu laukiame, kada galėsime padovanoti. Praėjusiais metais išdalinome daugiau nei 300 dovanėlių“, – sako akcijos sumanytoja mokytoja metodininkė Aida Ragauskienė.

Nemažai miestiečių pamėgo šią tradiciją ir jau teiraujasi, kada ji bus šiemet. „Labai džiaugiamės šia mūsų švente. Dovanojimo ir dalijimo dvasia sklando mokykloje jau keletą mėnesių. Mokiniai susivienija bendram gražiam tikslui –pradžiuginti miestiečius prieš gražiausias metų šventes. Tikimės, kad kalėdinė dovanėlė, sukurta vaikų rankomis, skatins dalintis gerumu visus metus“, – sako mokyklos direktorė Margarita Ramonienė.

Gruodžio 19 d. nuo 14 val. A. Martinaičio dailės mokyklos moksleiviai kvietė prie savo mokyklos (adresu Šv. Gertūdos g. 33) pasidžiaugti jų sukurtais moliniais bei popieriniais kūriniais, o patikusius – pasiimti namo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių