Lietuvių pamilta LP sudrebino Kauną

Laukimas pasiteisino – į Kauną atvykusi Laura Pergolizzi privertė judėti visą „Žalgirio“ areną ir laikinai paralyžiavo eismą miesto centre.

Vasario mėnesį turėjusi atvykti į Kauną, dėl omikron atmainos amerikiečių atlikėja Laura Pergolizzi pakeitė planus – savo turą po Europą ji perkėlė į antrąją metų pusę.

Tuo metu organizatoriai lietuvaičiams pranešė naują koncerto datą – rugsėjo 18-ąją. Charizmatiškoji, muzikos fenomenu vadinama LP, į Lietuvą atvyksta jau ketvirtą kartą.

Tik iki tol ji koncertavo Vilniuje ir ten surengė anšlaginius koncertus. Minios žmonių prie „Žalgirio“ arenos sekmadienio vakarą leido įtarti, kad ankstesnieji scenarijai kartosis – link įėjimo plūdo ir mamos su vaikais, ir garbaus amžiaus žmonės, taip tik darsyk patvirtindami LP populiarumą visose amžiaus kategorijose.

Nujausdami vakaro eigą organizatoriai iš anksto pasidalijo prašymu į renginį atvykti anksčiau, kad būtų apsieita be spūsčių. Deja, pastarųjų neišvengta. Užėmę visas stovėjimo vietas šalia esančiame prekybos centre, melomanai automobiliais užkimšo nemenką dalį Karaliaus Mindaugo prospekto ir aplinkines gatveles.

LP pasirodymą pradėjo visiškai naujas muzikos projektas „Rio Kosta“. Po pertraukos į sceną žengė ir vakaro laukiamiausioji. Pasveikinusi ir Kauno publiką Laura koncertą pradėjo daina „When We Touch“. Patogiai sėdėti savo vietose ilgai neteko. Pasigirdus „Goodbye“, „Girls Go Wild“ ir kitiems kūriniams publika pakilo, o dainininkei tradiciškai pavyko padaryti tai, ką kitiems atlikėjams pasiseka padaryt negreit – žmones išjudinti su lyg pirmaisiais akordais.

Po koncerto Kaune dainininkė tęs savo gastrolinį turą kaimyninėse Baltijos šalyse.

Kelias į sėkmę ir pripažinimą Laurai nebuvo lengvas. Viename savo interviu ji prisipažino, kad keli koncertai per mėnesį vietos baruose, kažkada jai atrodė didelis pasiekimas.



Pasaulis apie Laurą sužinojo 2016-aisiais išleidus albumą „Lost On You“. To paties pavadinimo titulinė albumo daina tuomet karaliavo Europos radijo stotyse ir tapo platinine Lenkijoje, Graikijoje, Šveicarijoje, Italijoje, Prancūzijoje ir kitose šalyse.

Šiandien sunkiai rasime žmogų, kuris nežino LP. Jos vaizdo klipų bendrų peržiūrų skaičius kasmet perkopia 300 mln., Laura aktyviai bendradarbiauja ir kuria dainas tokiems atlikėjams kaip „Backstreet Boys“, Cher, Rihanna, Celine Dion, Leona Lewis, Rita Ora, Christina Aguilera ir daugelis kitų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

juc

juc portretas
tik pi de rai ir lie z bes ja zino ,baisiau nebuna,

jau geriau

jau geriau portretas
kokia rotaru su pugaciova butu atsiveze

zinau

zinau  portretas
nazareth,manowar,toten hosen,bet sitos nepazistu
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių