Keičiasi „Daddy Was A Milkman“ koncerto Pažaislio vienuolyne data

  • Teksto dydis:

Dėl koronaviruso pandemijos keičiasi atlikėjo „Daddy Was A Milkman“ koncerto Pažaislio vienuolyne data. Šią vasarą hito „Breathe In“ atlikėjas gerbėjus kviečia į „Monte Pacis“ kompleksą Pažaislio vienuolyne, kur rugpjūčio 20 dieną surengs įspūdingą pasirodymą po atviru dangumi. Pažaislyje skambės ne tik gerai žinomi atlikėjo hitai, bet ir naujos dainos.

Koncertui po atviru dangumi besiruošiantis „Daddy Was A Milkman“ nekantriai laukia susitikimo su savo gerbėjais.

„Kaip ir daugumai kultūros pasaulio atstovų, taip ir mums kortas sumaišė COVID-19 – keičiasi koncerto Pažaislyje data. Degame didžiuliu noru sukurti emocijų kupiną vakarą išskirtinėje Pažaislio vienuolyno aplinkoje. Pernai Pažaislio liepų alėja mus gerokai pakėlė nuo žemės, todėl neabejoju, kad verta bandyti ir šiemet. Tikiu, kad pavyks“, – praėjusių metų koncertą Pažaislyje prisimena Ignas Pociūnas.

Atlikėjas neslepia, kad tą vakarą muzika po niekuo nesislėpė, o dainuojant gniaužė gerklę.

„Kaip niekada aiškiai mačiau veidus, užmerktas akis ir šypsenas. Tą lietingą vakarą vieni kitų klausėmės ir vienas kitą išgirdome, vieni kitus jautėm ir tuo dalijomės“, – sako Ignas Pociūnas. „Esu laimingas ir nepaprastai dėkingas klausytojams už kartu kuriamas emocijas ir ryšį, todėl nusprendėme, kad rugpjūčio 20 -ąją būtinai turime susitikti Pažaislyje“.

Prieš ketverius metus debiutavęs „Daddy Was A Milkman“ greitai pelnė melomanų ir muzikos kritikų simpatijas. Geriausias to įrodymas yra anšlaginiai koncertai. Pradedant 2016 metų vasarą vykusio debiutinio albumo „Daydreaming“ pristatymo koncertu ir baigiant didžiausiais karjeroje tapusiais pasirodymais Trakų pilyje, „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje ir „Žalgirio“ arenoje Kaune.

Scenos naujoką iškart puikiai įvertino ne tik muzikos mylėtojai – „M.A.M.A.“ ceremonijoje „Daddy Was A Milkman“ pelnė „Metų proveržio“ ir „Metų elektronikos“ apdovanojimus. 2018-ieji metai atlikėjui buvo ypatingai sėkmingi. Jis buvo pristytas rekordiniam „M.A.M.A.“ apdovanojimų skaičiui. „Daddy Was A Milkman“ pretendavo laimėti net keturiose nominacijose – „Metų atlikėjo“, „Metų albumo“, „Metų koncertinio atlikėjo“ ir „Metų popmuzikos atlikėjo“. Ceremonijos metu Ignui Pociūnui pelnytai buvo įteiktas svarbiausias titulas – „M.A.M.A.“ komisija jį išrinko „Metų atlikėju“.

„Daddy Was A Milkman“ yra vienas iš nedaugelio mūsų šalies atlikėjų, kurie sėkmės sulaukė ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Be to, kad atlikėjo dainas dažnai transliuoja užsienio radijo stotys, „Daddy Was A Milkman“ yra bene vienintelis mūsų scenos atstovas, reguliariai rengiantis anšlaginius koncertus Rygos klube „Palladium“ ir „Arena Riga“ arenoje.

Atlikėją savo programose nori matyti daugelis didžiųjų mūsų regiono festivalių organizatorių. Jau kelis kartus „Daddy Was A Milkman“ grojo didžiausiame Baltijos šalių festivalyje „Positivus“. Puikiais jo pasirodymais mėgavosi didžiausio Lietuvos muzikos festivalio „Granatos Live“ publika.

Prieš dvejus metus jis išleido dvigubą studijinį albumą „Intimate Us“. Lietuvoje ir Latvijoje specialiuose renginiuose pristatytas darbas tapo puikia dovana muzikos išsiilgusiems gerbėjams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių