Kauno bibliotekoje – naujausios L. Mažylio knygos pristatymas

Antradienio pavakarę Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje Vytauto Didžiojo universiteto profesorius Liudas Mažylis pristatys naujausią savo knygą „99 šimtosios“.

Renginio organizatorių teigimu, šiurpinantis, mėgstančio provokuoti, nenuspėjamo ir be galo žavaus profesoriaus trileris eina pirmosios jo knygos „99 metai po įvykio“ pėdomis. Veiksmo laikas – vieneri metai: sausio 1-gruodžio 31 d. Lietuvos valstybės šimtmetis – grynas sutapimas. Knygos herojai - daugelis tie patys. Vieta – visa Europa. Siužetas – nesibaigiančios Dokumento paieškos ir Mylimoji, kraujo purslai bei lekiančios galvos.

„Tai – ir apie gyvenimą. Tai – ir apie meilę, žinoma. Tegul ir nebūtinai laimingą“, – parašyta ant paskutinio knygos viršelio.

Bibliotekos lankytojai kviečiami nepraleisti progos gauti geros nuotaikos užkratą, pasiduoti profesoriaus provokacijoms ir paklausti jo visko, ko norėjo, bet nedrįso, – apie Lietuvą ir paieškas, istoriją ir meilę. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Suradęs nepriklausomybės aktą tapo autoritetu lietuvio akims,tapęs reklaminiu pajacu smuko žemiau plintuso.

Www

Www portretas
Nezinau,man tas Mazylis kazkoks nepriimtinas, nekelia pasitikejimo. Aisku, aciu jam uz Vasario 16-osios akto atradima, bet ... Jo ta mina nuotraukose,tarsi butu nevisai protingas. Labai atsiprasau,jei ka no rs izeidziau, bet tokia ziopla jo mina.

idomu

idomu portretas
idomu ar dedule su anukeliu ir naujos istorijos kureju anusausku buvo ar itrauke i savo sutve pamirso knygos rasytoja
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių