A. Jagelavičiūtė Kauno turguje kepė picą

"Mama, čia ta teta, kur per reklamą rodo!" – ketvirtadienį Centriniame Kauno turguje išpūtęs akis į Agnę Jagelavičiūtę pirštu baksnojo šešerių metų berniukas. Šiandien čia buvo filmuojama kulinarinė LNK laida "Receptų užkalbėtoja".

"Mama, čia ta teta, kur per reklamą rodo!" – ketvirtadienį Centriniame Kauno turguje išpūtęs akis į Agnę Jagelavičiūtę pirštu baksnojo šešerių metų berniukas. Šiandien čia buvo filmuojama kulinarinė LNK laida "Receptų užkalbėtoja".

"Juokingas tu, Monteki, tavo šeimos skonis – kaip taburetės..." – laidos vedėjai Agnei gaminant picą bei interpretuojant garsios Viljamo Šekspyro "Romeo ir Džiuljetos" tragedijos epizodą, žodžiais svaidėsi Kapuletis, o filmavimo grupė nesutramdė juoko.

"Ne tavo šeimos, o tavo šeimos maisto skonis... Tu – ne žmogėdra!" – draugiškai per dantį traukė vieną svarbų žodį pagal scenarijų praleidusį aktorių.

"Jei kas čia ir bus pralieta, tai tik kečupo bala... – besišpaguojančius Montekį ir Kapuletį ramino A.Jagelavičiūtė. – Gaminsim dvi skirtingų pusių picas..."

Prekybos miestelyje "Urmas" vykusį laidos filmavimą stebėjo ne tik vietos pardavėjai, bet ir atsitiktiniai pirkėjai. 

"Pradžioje dirbti prie vaizdo kamerų buvo nejauku, bet greitai įpratome. Agnė – paprasta, be to, išties gera maisto gamintoja. Bandžiau jos išvirtos aštrių pipirų sriubos – labai patiko. Jos kalakuto receptas – irgi nuostabus", – daržoves ir vaisius pardavinėjanti Rita Cedleckienė gyrė laidos "Receptų užkalbėtoja" vedėją A. Jagelavičiūtę.

"Visa komanda per trijų laidų filmavimą čia ragavo jau ne vieną patiekalą. Agnė paneigė mitą, kad valgyti mėsainius nesveika. Nesveiki – nekokybiški produktai, tačiau namie iš ekologiškų produktų galima pasigaminti ne tik skanius, bet ir sveikatai nekenksmingus mėsainius, – tikino Urmo rinkodaros vadovas Jonas Plenta. – Ji pagamino ir sriubą iš kirvio. Taip, buvo ir kirvis, ir viskas, ką šeimininkė gali rasti šaldytuve po ranka."

Agnė nevadina savęs profesionale virėja, daug patiekalų bando gaminti pirmą kartą, improvizuoja, duoda daug paprastų patarimų Pavyzdžiui, jei norite, kad sviestas ant keptuvės nepridegtų, užpilkite šiek tiek aliejaus. Norėdami, kad iš citrinos greičiau išbėgtų sultys, prieš pjaustydami ją pavoliokite ant stalo.

Praeiviai net nesivaržydami eina prie Agnės ir klausia: "Ką čia veiki?" Taip buvo ir šio filmavimo metu, kai viena pirkėja priėjo prie laidos vedėjos, nekreipdama dėmesio į įjungtas filmavimo kameras ir pradėjo kalbėtis su TV žvaigžde, kuri į tai ramiai reagavo.

"Kauniečiai labai draugiški, prikrauna maisto, pavaišina kava. Grįžtame namo prisivalgę, nes turguje duoda visko paragauti", – išvargusi po jau 6 valandas vykusio filmavimo trumpos pertraukėlės metu kalbėjo A. Jagelavičiūtė.

Kokiu receptu "receptų užkalbėtoja" patartų moterims užkalbėti vyrų širdis?

"Meile. O meilės receptas ir yra meilė", – šyptelėjo ji ir nuskubėjo prie Montekiams ir Kapulečiams skirtos picos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

katinas

katinas portretas
Laidoje kur Ji buvo teisėja, buvo pati neprofesionaliausia, kalbėjo kvailiausiai, kodėl toliau kuriamos laidos su ja? Gal , kad jauniausia , nesuprantu tokio pasirinkimo ar tos srities profesionalai neina.

lita

lita portretas
kaip ir zvonkei-bonkei-skarbonkei-vieta turguje

zaika

zaika portretas
Gal pradedam rasyti ne tik kada Jagelaviciute kepe pica, jai nubombino pyragus, bet ir kada ji pirstelejo, zagtelejo ir panasiai. Negi nera daugiau apie ka rasyti kaip apie Jagelaviciute ir Beata, nuo kurios tikrai bloga darosi, nes jos tiek daug visur...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių