"Šis patiekalas lengvai paruošiamas, – apie savo siūlomas salotas sako "Kauno dienos" buhalterė Jolanta Strikaitienė. – Nemėgstantieji razinų jas gali keisti džiovintomis slyvomis. Nemėgstantieji žemės riešutų – graikiniais riešutais. Teko išbandyti visokius variantus, kad patiktų svečiams."
1 rūkytos vištos šlaunelė,
2 stiklinės ryžių,
1/2 stiklinės žemės riešutų (labiau tinka sūdyti ir pakepinti),
1/2 stiklinės pakepintų saulėgrąžų,
1/2 stiklinės razinų,
mėgstamo majonezo.
Gaminti labai paprasta: vištieną supjaustyti kubeliais. Išvirtus ir atvėsintus ryžius bei likusias sudėtines dalis sumaišyti, įdėti majonezo.
Naujausi komentarai