Gal tarp „Kauno dienos“ prizininkų – ir jūs?

Vakar bendrovės "Diena Media News" finansų direktorė Stela Vyšniauskienė burtų būdu ištraukė septyniasdešimties 2009 m. "Kauno dienos" prenumeratos kaupiamosios loterijos prizininkų pavardes.

Prizininkų pavardės ir laimėtas prizas bus paskelbti šio šeštadienio dienraščio numeryje. Prizininkai dovanas galės atsiimti redakcijoje, antrajame aukšte įsikūrusioje Platinimo tarnyboje.

"Kauno diena" kviečia kauniečius ir šiemet dalyvauti vykstančiame prenumeratorių žaidime. Tereikia metams užsisakyti "Kauno dieną" ir 2010 m. pabaigoje bus galima tapti vertingų prizų savininkais. Suprantama, reikia suskubti pasirūpinti laikraščio prenumerata likusiomis šio mėnesio dienomis. Primename, kad norintieji dalyvauti žaidime laikraštį turi prenumeruoti visiems metams, tačiau tai nereiškia, kad negalima prenumaratos skirstyti pusmečiais, ketvirčiais ar mėnesiais. Svarbu tik tai, kad laikraštis būtų prenumeruojamos be pertraukos.

Taupydami pinigus užsisakytą laikraštį kauniečiai gali kasdien atsiimti redakcijoje – tokia "Kauno dienos" metinė prenumerata yra net 120 litų pigesnė. Tokia proga pataupyti naudojasi ir daugybė miesto įmonių, įstaigų bei organizacijų.

Gal dar ne visi žino, kad "Kauno dieną" galima užsisakyti teturint kišenėje vos dvi dešimtis litų. Šis stebuklas įmanomas pasirašius redakcijoje specialią sutartį, pagal kurią iš asmeninės prenumeratoriaus sąskaitos kiekvieną mėnesį bus nurašomi 23 litai. Tai ne tik patogu žmonėms, neturintiems didesnių pajamų, bet ir suteikia jiems galimybę kiekvieną mėnesį sutaupyti kelis litus – ši ir kitos sąlygos numatytos sutartyje.

Verta žinoti, kad "Kauno dienos" prenumerata priimama ne tik redakcijoje (Kęstučio g. 86), bet ir dienraščio kioskelyje (Vytauto pr. 23), "Kauno spaudos" kioskuose (šiuose kioskuose negalima sudaryti anksčiau minėtos sutarties) ar per spaudos platintojus, aptarnaujančius prenumeratorius jų gyvenamajame rajone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

algis

algis portretas
kad KD dazniausiai buna sena info (2 dienu) ir nelabai yra ka skaityti. apie sporto skyriu is vis net kalbet neverta. Verslo dalyje - tas pats nykumas.. reiktu zurnalistu sugebejimus patikrint. vien "copy-paste" apie krepsini ir futbola neuztenka.

to algiui

to algiui portretas
Ane? :)

algis

algis portretas
nu tai kad taip:). KD skaito tik senos tetos ir dedes. kodel? matyt is ipratimo ir jokios kitos veiklos neturejimo. ka pagirt galima KD, tai reklamos pardavimus. Net ir per sunkmeti reklamos yra daug. Cia yra gerai paciam laikrastukui. tik va jei dar ir su naujienomis / informacija pasistumetumet i prieki - butu kita kalba:).
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių