Ruduo – obuolių derliaus metas: pasigaminkite pusryčių desertą Pereiti į pagrindinį turinį

Ruduo – obuolių derliaus metas: pasigaminkite pusryčių desertą

Ruduo – obuolių derliaus metas. Kulinarinių laidų vedėja, knygų autorė Beata Nicholson prisipažįsta, kad obuolius labai mėgsta ir gamina iš jų labai daug ką – ne tik desertus, bet deda juos ir į nesaldžius patiekalus.

Obuoliai puikiai derės salierų ar burokėlių sriuboje, įvairiose salotose, juos B. Nicholson taip pat rekomenduoja kepti – tai aktualu tiems, kurie turi problemų su virškinimu.

Kulinarė siūlo iš vakaro pasigaminti pusryčių desertą su nesaldinta obuolių tyre.

Į indelį arba stiklainiuką tyrę, paskanintą cinamonu, susluoksniuoti su kefyru, linų sėmenimis, riešutų ir sėklų mišiniu bei avižiniais dribsniais. Per naktį produktai sudrėksta ir ryte galima skanauti sveikus pusryčius.

Daugiau B. Nicholson patarimų – pokalbyje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų