Purūs varškės blyneliai Pereiti į pagrindinį turinį

Purūs varškės blyneliai

2014-11-21 06:00 kauno.diena.lt inf.
Purūs varškės blyneliai
Purūs varškės blyneliai / Shutterstock nuotr.

Kartais norisi pasmalyžiauti ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Siūlome puikų varškės blynelių receptą, kuris tiks ir pusryčiams ir vakarienei.

Reikės

2 kiaušinių,

3 valgomųjų šaukštų cukraus,

250 g pusriebės varškės,

2 valgomųjų šaukštų grietinės,

žiupsnelio druskos,

0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių,

100 g miltų,

aliejaus kepimui.

Paruošimo būdas

Kiaušinius suplakite su cukrumi šluotele. Ištrinkite su varške mediniu šaukštu.

Į tešlą įmaišykite grietinės ir druskos. Įberkite atskirame inde išmaišytus kepimo miltelius su miltais ir maišykite, kol tešla taps grietinės tirštumo.

Į įkaitintą keptuvę su aliejumi pilkite po valgomąjį šaukštą tešlos ir kepkite po kelias minutes kiekvieną pusę, kol blyneliai taps auksinės spalvos. Tiekite su grietine ir uogiene.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų