Portalo kaunodiena.lt skaitytojas ir jaunasis kulinaras Paulius Strasevičius šiandien siūlo pasigaminti obuoliais įdarytais pomidorais.
Reikės:
5 pomidorų;
2 marinuotų agurkų;
1 obuolių;
50g majonezo;
1 šaukšto garstyčių;
80g jogurtinės grietinės;
Druskos, pipirų;
Česnakinė druska;
80g fermentinio sūrio;
Gaminimas:
1. Nuplauname pomidorus ir nupjauname jų viršūnėles. Tuomet išskobiame jų vidų.
2. Sūrį supjaustome plonomis juostelėmis, agurką kubeliais, nulupame obuolius ir supjaustome plonais šiaudeliais.
3. Jogurtą sumaišome su majonezu ir garstyčiomis, viską gerai išmaišome.
4. Dedame visus supjaustytus ingredientus į majonezo ir garstyčių masę ir pilame pomidorų minkštimą. Išmaišome, įberiame druskos, pipirų.
5. Ant pomidoro dugno pabarstome česnakine druska ir dedame gautą įdarą. Puošiame čiobreliu ar rozmarinu.
Naujausi komentarai