Reikės
300 g moliūgo;
200 g špinatų;
80 g kubeliais pjaustyto fetos sūrio;
1 vidutinio dydžio raudonojo svogūno;
5 š. alyvuogių aliejaus;
žiupsnelio moliūgų sėklų;
žiupsnelio sezamų sėklų;
žiupsnelio linų sėmenų.
Moliūgo minkštimą supjaustome stambiais kubeliais, svogūną – griežinėliais, sudedame į skardą, apšlakstome alyvuogių aliejumi, pašauname į 180 laipsnių orkaitę ir kepame apie 15 minučių, kol suminkštės moliūgas. Lėkštę išklojame špinatų lapais, dedame apkeptus moliūgus ir svogūną, fetos sūrį, užbarstome sausoje keptuvėje apkeptomis sėklomis ir apšlakstome alyvuogių aliejumi. Patiekiame su juoda grūdėta duona.
Naujausi komentarai